• USD  32,34
  • EURO  35,13
  • BORSA  8.887,73
  • ALTIN  2.240,97
SON DAKİKA

First Lady kayıplara karıştı

First Lady kayıplara karıştı

27 Mayıs 2018 12:21

ABD'liler yaklaşık 15 gündür kamuoyunun karşısına çıkmayan First Lady Melania Trump'ın nerede olduğunu konuşuyor.


Yaptığı her açıklama ve her hareket olay olan ABD’nin sansasyonel başkanı Donald Trump’ın eşi First Lady Melania Trump, ABD kamuoyunun gündeminde. Melania Trump’ın gündemde olma sebebi ise böbreklerinden ameliyat olduktan sonra halkın karşısına çıkmaması.

 
Melania Trump en son 10 Mayıs’ta Kuzey Kore’den kurtarılan ABD vatandaşlarını karşılayan Trump’a eşlik ederken görüntülenmişti.
Yaklaşık 2 hafta önce ABD’nin başkenti Washington’daki Walter Reed Medical Center’da ameliyat olan Melania Trump’ın bu operasyonu başarılı geçmiş ve ameliyatta herhangi bir yan etki yaşanmadığı açıklanmıştı. Hatta ameliyatın ardından Twitter’ı bir hayli aktif kullanan ABD Başkanı bir mesajla gelişmeyi bildirmiş, fakat Melania yerine “Melanie” yazarak uluslararası basının alay konusu olmuştu.

Yerel basın, ameliyatın başarılı geçmesine rağmen 15 gündür kamuoyunun karşısına çıkmayan Melania Trump hakkında kulislerde iyileşemediği iddiaları ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray’ın dışında basının sorularını yanıtlayan ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’ı göstererek, “Melania çok iyi durumda. Hatta şu an bize bakıyor” yorumunu yapmış fakat gazeteciler kamerayı Beyaz Saray’a çevirdiğinde ortada kimsenin olmadığı görülmüştü.

Melania Trump’ın Beyaz Saray’daki bazı etkinliklere de katılmadığını yazan Washington Post, son dönemde Melania Trump’ın daha görünür olduğunu ve birçok farkındalık kampanyasına imza attığını yazdı. ABD basını, Melania’nın kendisine zaman ayırmak için ortaya çıkmadığını ve evliliğini kurtarmak için güç topladığını aktardı.


abd, beyaz saray, trump, melania
ÖNCEKİ Saadet lideri'nden çok konuşulacak paylaşım SONRAKİ Ünlü oyuncunun ağabeyi tutuklandı