• USD  32,31
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.057,54
  • ALTIN  2.291,36
SON DAKİKA

Fuhuş tuzağından film senaryosu gibi kaçtı

Fuhuş tuzağından film senaryosu gibi kaçtı

12 Temmuz 2016 13:25

Üniversiteli Sedef S. kendisine fuhuş tuzağı kuran kişilerin elinden film senaryolarını aratmayacak biçimde kaçarak kurtuldu.


Mersin Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi 3’üncü sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Sedef S. bir kadın arkadaşı tarafından fuhuş tuzağına düşürülmek istendiğini, ancak bir yolunu bulup kendini sokağa atınca kurtulduğunu söyledi.

T.K. adlı kadın, iddiaya göre 8 Temmuz Cuma günü arkadaşı olan Sedef S.’yi arayarak "Gel bir mekan var, eğlenmeye gidelim" dedi. 7- 8 erkeğin bulunduğu masaya oturup içki içen genç kız, gecenin ilerleyen saatlerinde kendisine tuzak kurulduğunu fark edince bardan ayrılmak istedi. Lavaboya gideceğini söyleyerek oradan kaçmak isteyen Sedef, T.K.’nın da yanında lavaboya gitmesi nedeniyle kaçamadı. Genç kız saat 02.00 sıralarında kendisini dışarıya attı. Kaldığı yurda gitmek isteyen Sedef S.’ye arkadaşı T.K., "Daha tekneye gideceğiz, daha eğleneceğiz, içeceğiz" diyerek izin vermedi. "Benim derslerim var yurduma dönmek istiyorum" diye direten Sedef, T.K. tarafından tokatlandı. Bu sırada sinir krizi geçirip kendisini bir aracın önüne atmaya çalışarak düştüğü tuzaktan kurtulmak isteyen genç kız baygınlık geçirdi, ardından barda bulunan erkeklerden biri tarafından Ortadoğu Hastanesi’ne götürüldü.

DOKTORUN UYANIKLIĞI KURTARDI

Götürüldüğü hastanede tedavi altına alınarak güçlükle sakinleştirilen Sedef S.’yi bekleyen Atilla isimli kişinin "O benim namusum" diyerek sahiplenmesinden kuşkulanan acil servisteki görevli doktor, genç kızın Antalya’da bulunan ailesine haber verdi. Genç kızın da kendisini hastaneye getiren kişiyi tanımadığını söylemesi üzerine iyice kuşkulanan doktor, hastane güvenliği ile Atilla isimli şüpheliyi dışarı çıkarttı. Genç kızın yanında sürekli güvenlik görevlisi nöbet tutarken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kapıda beklemekte olan zanlı daha sonra ortadan kayboldu. Sedef S. ise hastanede kendisine verilen darp raporunun ardından güvenlik görevlisinin gözetiminde bir taksi ile kaldığı yurda götürüldü.

ŞİKÂYETÇİ OLMADI

Sedef S. daha sonra polise giderek olayla ilgili ifade verdi. Üniversiteli genç kız, yoğun geçen eğitim hayatının sekteye uğramaması için adli süreci takip edemeyeceğini dile getirerek kimseden şikƒyetçi olmadı. Korktuğu için polise ifade verdiğini anlatan Sedef S, barda bulunan erkek şahısların kendisine karşı kötü bir davranışı olmadığını, sadece T.K.’nın kendisine tokat atıp mekanda zorla tuttuğu söyledi.

’BENİ SATACAKLARDI’

Yaşadığı olay nedeniyle sinir krizleri geçiren genç kız, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. O ortamla gitmekle hata ettiğini belirten Sedef S., şunları söyledi:

"O ortamdan kaçabilmek için dakikalarca uğraştım, tokat yedim. Bu tür kişiler kızları ağlarına düşürüp korkutarak satmak istiyorlar. ’Asarım, keserim, adam bıçakladım, hapisten çıktım, 4 yıllık kick boksçuyum’ gibi söylemlerle beni korkuttular. İçirdikleri rakıyı lavaboda kustum çünkü hepsinin kolunda jilet izleri vardı. Beni hastaneye götüren kişi de onlardan biriydi. Doktor çok akıllıydı, hemen ailemi arayıp beni bırakmayarak o kişilere vermedi. Jiletli ve uyuşturucu kullanan o kişiler, beni kandıramadılar, zorla götürmeye çalıştılar. Zorla satmaya kalkıyorlar."

’BİZDEN UZAK DURUN’

Sedef S. ayrıca olayın yaşandığı gecenin sabahında sosyal medya hesabından "Mersin Üniversitesi kızlarından uzak durun. Esrarcı hapçılar, doktorlar bile anladı ne olduğunuzu. Korkaklar, kadın satıcıları, yoksa savcılarımız hƒkimlerimiz bulur. Mersin’de kız öğrencilere neler yapmaya çalışıyorlar? Ben uyumadım, onlar da uyumadı. Öldürün buradayım, adresim belli, öldürün hadi gücünüz yeterse" şeklinde paylaşımda bulundu.

Öte yandan genç kızın ifade vererek şikƒyetçi olmadığı olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği, T.K. hakkında ’cinsel amaç ile cebir, şiddet kullanarak hürriyeti tehdit’ suçundan soruşturma başlatırken, kadının ekipler tarafından arandığı belirtildi.


fuhuş, ortadoğu, mersin, tuzak, Üniversiteli sedef
ÖNCEKİ Ünlü sanatçıyı korkutan yangın SONRAKİ Dürüstlük notunun sahibi ortaya çıktı