• USD  32,60
  • EURO  34,83
  • BORSA  9.467,75
  • ALTIN  2.503,64
SON DAKİKA

Galatasaray'a çifte darbe!

Galatasaray'a çifte darbe!

31 Temmuz 2015 10:42

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda sponsorluk için daha önceden sözlü anlaşmaya varılan Mektebim Okulları, sponsorluktan vazgeçti. Sarı kırmızılıların sembol isimlerinden Nevriye Yılmaz da takımdan ayrılmak üzere...


Son iki yılda kadın basketbolunda büyük başarılar kazanan ve Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götüren Galatasaray'da yeni sezon öncesi işler yolunda gitmiyor.

Sezona 4.5 milyon liralık bütçe ile giren sarı-kırmızılı takımda ilk şok, görevden ayrılan genel koordinatör Murat Özyer'in sponsorluk için anlaşma sağladığı Mektebim Okulları'nın elden kaçırılması oldu. Galatasaray'a yıllık 3 milyon lira ödeyecek Mektebim Okulları, Özyer sonrası görüşmeleri yürüten yöneticiler Can Topsakal ve Fatih İşbecer'in ağırdan alması yüzünden anlaşmadan vazgeçti ve erkeklerde Süper Lig'e yükselen Büyükçekmece'ye sponsor oldu. Bu, yönetimde şok etkisi yaratırken, Topsakal ve İşbecer'e tepki geldi.

İkinci kriz ise milli pivot Nevriye Yılmaz ile anlaşılamaması oldu. Nevriye'ye, Işıl'ın aldığı 700 bin lirayı önerilirken iki görüşmeden sonuç çıkmadı. İddialara göre sarı-kırmızılılardan yıllık 1 milyon TL isteyen Nevriye, Beşiktaş ya da Yakın Doğu Üniversitesi'ne transfer olacak. (Sabah)


haber, galatasaray, gs basketbl, mektebim okulları, sponsorluk
ÖNCEKİ Mustafa Sandal ile Gülben Ergen'i Acun Ilıcalı barıştırdı SONRAKİ Economist: Türkiye Orta Doğu'daki kaosu artırıyor