• USD  32,58
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.420,94
SON DAKİKA

Galatasaray'ın iki yeni transferi Fatih Terim'le çalışmak istemiyor

Galatasaray'ın iki yeni transferi Fatih Terim'le çalışmak istemiyor

10 Aralık 2019 22:25

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Jean Michael Seri ve Steven Nzonzi'nin Fatih Terim'le çalışmak istemedikleri iddia edildi.


Ocak ayında kadroda büyük bir değişime gitmeye hazırlanan, şimdiden bazı futbolcularla transfer görüşmeleri yapan Galatasaray'da iki yıldız oyuncunun Fatih Terim ile çalışmak istemediği ortaya çıktı.

GERİ DÖNEBİLİRLER

Antrenmanlarda, maç içerisinde Fatih Terim'in sergilediği tavırlardan, üsluptan ve yaklaşımdan rahatsız olan Nzonzi ile Seri'nin takımdan ayrılmak istedikleri öğrenilirken, iki yıldızın da Ocak ayında kulüplerine geri dönebileceği bildirildi.

 PATRON FATİH TERİM'DİR

Durumu menajerleriyle paylaşan iki futbolcunun Galatasaray'ı kafalarından sildiği ifade edilirken, yönetimin gelişmelerden haberdar olduğu, fakat oyuncuların temsilcilerine 'Florya'nın patronu hocadır' şeklinde yanıt verdiği kaydedildi.

Fatih Terim'in 14 maçta görev verdiği N'Zonzi sadece 1 asist yapabilirken, Seri ise 1 gol 1 asistlik performans ortaya koyabildi.


galatasaray, Florya, Ftaih Terim
ÖNCEKİ Meclis'te olaylı gece! AKP ile HDP milletvekilleri arasında tartışma çıktı... SONRAKİ Alkollü içkilerden 12.5 Milyarlık vergi geliri