• USD  32,33
  • EURO  35,04
  • BORSA  8.971,56
  • ALTIN  2.282,26
SON DAKİKA

Gazi'ye kafe sahipleri tarafından öldüresiye dayak

Gazi'ye kafe sahipleri tarafından öldüresiye dayak

14 Ağustos 2019 14:43

Kuzey Irak gazisi Ömür Karaman, Bursa'da gittiği kafede sırf ayaklarını uzattı diye işletme sahipleri tarafından öldüresiye dövüldü


Kuzey Irak’da teröristlerin konvoyuna uzaktan kumandalı bombalı saldırı düzenlemesi sonucu vücuduna 34 tane şarapnel parçası isabet eden ve 6 ay yoğun bakımda kalan ardından gördüğü tedaviyle 2 yıl sonra yürümeye başlayan yüzde 92 engelli gazi Ömür Karaman, Ankara’dan Bursa’ya yeğenlerini görmeye geldi. Gürsu’daki yeğenlerini yanında bir gece kalan gazi ertesi gün deniz havası almak ve yüzmek için Gemlik ilçesi kumsaz sahiline gitti.

 
SAHİLDEKİ KAFEDE SALDIRI
Burada denizde biraz yüzdükten sonra gözüne çarpan en yakın kafeye dinlenmek için oturdu. Burada ayaklarını da sandalyeye uzatan gaziyi işletmenin sahibi ayaklarını indirmesi konusunda uyardı. Yapılan uyarının ardından gazi olduğunu yüzde 92 engelli olduğunu söylemesine rağmen iş yerinde bulunan onlarca kişinin saldırısına uğradı. Gazi çok sayıda kişinin saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda darbe aldı. Gözü moraran, dudağı patlayan, ayakları ezilen ve sırtına demir çubukla vurulan gazi, ölümden döndü.

 
SAVAŞTAN ÇIKMIŞA DÖNDÜ
 
Aldığı darbelerin ardından ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan müdahalede gazinin dudağına dikiş atılırken, ezilen ve moraran bölgelerine tedavi uygulandı. Belediye, tarafından özel bir şahsa ihale usulüyle kiralanan işletmenin sözleşmesinin fesh edildiği öğrenilirken, saldırgan şahıslar ise yapılan şikayetin altından göz altına alındı. Saldırıya uğrayan gaziyi Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, misafir olduğu evde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 


savaş, bursa, engelli, gazi
ÖNCEKİ Muharrem İnce'den Ergün Atalay'a istifa çağrısı SONRAKİ AKP’li eski başkandan AKP’li vekile Kaz Dağları tepkisi