• USD  32,32
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.007,15
  • ALTIN  2.282,29
SON DAKİKA

Gezici'den çok çarpıcı anket sonuçları

Gezici'den çok çarpıcı anket sonuçları

12 Mayıs 2018 14:18

Gezici Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Gezici, canlı yayında 24 Haziran seçimlerine ilişkin çarpıcı rakamlar paylaştı. Gezici, ilk kez oy kullanacak olanların yüzde 70'inin Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeyeceğini söyledi.


24 Haziran seçim sonuçları hakkında son ankette çarpıcı sonuçlar yer aldı. Fox TV'de Çalar Saat programına katılan Gezici Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Gezici, canlı yayında önemli rakamlar paylaştı.


"ERDOĞAN VE AKŞENER İKİNCİ TURA KALIRSA..."

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti'nin adayı Meral Akşener'in ikinci tura kalması durumunda, seçimi Meral Akşener'in alacağını ifade eden Gezici, Erdoğan ile CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin ikinci tura kalması halindeyse Erdoğan'ın seçimi kazanacağını söyledi.

"İLK KEZ OY KULLANACAKLARIN YÜZDE 70'İ ERDOĞAN'A OY VERMEYECEK"

24 Haziran'da ilk kez oy kullanacakların yüzde 70'inin Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeyeceğini ifade eden Gezici, gençlerin yüzde 55'inin ise Meral Akşener'e oy vereceğini söyledi.

"AK PARTİ SEÇMENİNİN YÜZDE 40'I..."

AK Parti'ye oy veren seçmenin yüzde 40'ının "ekonomik sorunlarım var. Sebebi iktidar" dediğini söyleyen Gezici, "Suriyelileri sorun olarak görenlerin çoğu AK Partili." diye konuştu.

"AK PARTİ PANİK HAVASINDA"

Gezici, "AK Parti panik havasında" ifadesini kullandı.

HDP BARAJI GEÇECEK Mİ?

HDP'nin bıçak sırtında bir oy oranı var. Yüzde 9.5 da olabilir, 10.5 da olabilir. HDP'nin biraz daha güçlenebilmesi için daha muhafazakar söylemler yapması lazım. 


hdp, ak parti, seçim, anket, murat gezici, panik, ilker karagöz
ÖNCEKİ Bahçeli'den adaylar için çok sert çıkış SONRAKİ CHP'de aday sürprizi