• USD  32,58
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.424,03
SON DAKİKA

Gökçek’ten veda gibi konuşma

Gökçek’ten veda gibi konuşma

14 Ekim 2017 08:57

Melih Gökçek, Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıldönümünü nedeniyle düzenlenen etkinlikte bir konuşma yaptı.Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır” dedi.


Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıldönümünü nedeniyle Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi organizesinde düzenlenen programa Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AKP’li milletvekilleri, yabancı misyon temsilcileri, Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları ve çok sayıda davetli katıldı.

 
“10 YIL İÇİNDE KOCA DÜNYADA 10 TANE BÜYÜK PROJE YAPILDI. BUNLARDAN 5 TANESİNİ TÜRKİYE YAPTI”
Gecede konuşan ve Ankara'nın tarihten gelen önemini anlatan Başbakan Binali Yıldırım, “15 Temmuz gecesi darbecilere geceyi dar eden, meydan okuyan milli mücadele ruhunu yeniden dirilten bütün Ankaralılarla aynı havayı solumaktan bahtiyarlık duyuyorum. 15 Temmuz'da şehit olan bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat diliyorum. Milli Mücadele'nin bütün kahramanlarına ve bu ülke için canını seve seve veren bütün şehitlerimizi şükranla anıyorum. Başkentler her ülkede sembol şehirlerdir. Her birisi kendi içinde anlam ve öneme sahip şehirler başkent sıfatını taşır. Selçuklu'nun başkenti Konya, Osmanlı'nın başkenti Bursa, Edirne, İstanbul, Ankara'da cumhuriyetimizin başkenti olarak yeni bir vizyonun geleceği, temsilcisi konumundadır. Ankara öylesine önemli bir şehir ki, milli mücadele, istiklal Harbimiz bu şehirden yönetilmiştir. TBMM Ankara'da açılmış, adeta cumhuriyetin temelleri burada atılmıştır” dedi.

MELİH GÖKÇEK’TEN VEDA GİBİ KONUŞMA
Belediye Başkanlığı döneminde Ankara'ya yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaralıların ve Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının gayreti ile 15 Temmuz darbe girişiminin geri püskürtüldüğünü kaydetti. Avrupa'nın en büyük tema parkını açacaklarını belirten Gökçek, Ankara turizmine ciddi anlamda katkıda bulunacaklarının altını çizdi. Gökçek, “Ankara'yı başkent olarak seçen ve ilan ettiren Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Melih Gökçek, eski ve yeni Ankara'yı anlatan fotoğraflarla da bir sunum yaptı. Sunumun ardından bir de açıklama yapan Başkan Gökçek, “Bu hizmetleri gerçekleştirdik, bu hizmetleri gerçekleştirirken özellikle Sayın Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma ve hükümetime teşekkürlerimi, şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Her şey imkan demektir, verilen imkanlarla bunları yaptık. Ankara çok daha güzellerine layıktır. Bundan sonraki yıllarda çok daha güzel şeyler de yapılacaktır” dedi. (İHA)

BARIŞ YARKADAŞ’TAN İSTİFA İDDİASI
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Melih Gökçek'in bu gece istifa edebileceğini açıkladı.

Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından “Melih Gökçek bu gece herkesin beklediği kararı birlikte çalıştığı personeline açıklayabilir… Gece uzun olacak…” diye yazdı. Ardından ise “M. Gökçek otelde katıldığı etkinlikten evine döndü. Kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapıyor. Karar pazartesine kalmış gibi görünüyor” tweetini attı.


melih gökçek, ankara, otel, Veda, başkent, barışyarkadaş
ÖNCEKİ MTV zammı düşürüldü SONRAKİ Hakan Şükür California’da köfteci açtı