• USD  32,57
  • EURO  34,75
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.513,67
SON DAKİKA

Gökhan Gencebay bıçaklandığı kavgayı anlattı

Gökhan Gencebay bıçaklandığı kavgayı anlattı

27 Nisan 2019 08:35

Taksi şoförü tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan usta sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.


Boynundaki çizikler dikkat çeken Gökhan Gencebay; “Durumum iyi Allah'a şükür. Daha kötü şeyler olabilirdi. Trafikte bir münakaşa… Olmaması gereken bir şey yaşandı. Taksiciyle bir kavga oldu. Ben ne zaman bıçaklandığımı anlamadım zaten. Kanı görünce anladım. Bıçak göğsümün altına isabet etmiş.

 
Ceket biraz da korumuş belki sadece tişört olsaydı durum daha farklı olabilirdi” derken taksi şoförü için de;” Araçtan inmeye sebep bize yapılan hakaret. Yeri geliyor belki de biz o insanların arabasına biniyoruz. İnsan sevdikleri için daha çok korkuyor tabii. Eşimiz çoluğumuz çocuğumuz var. Taksiciler birliği bize ait bir araç değil diyor ama nereden bilebilirim. Trafikte her zaman bu olayın içine girmesek de başkasında görüyoruz“ şeklinde konuştu.

 
“BİR EVLAT KOLAY YETİŞMİYOR”


Olaylardan oldukça etkilenen Sevim Emre de; “Çok çirkin bir olay yaşandı. Allah yavrumu bizlere bağışladı. Allah kötüleri izah etsin. Ellerini vicdanlarına koysunlar. Bir evlat kolay yetişmiyor.Duyduğumda delirdim. Allah kimseye yaşatmasın. Ben rabbime şükrediyorum. İnsan olmak önemli doğmak değil” ifadelerini kullandı.

 


evlat, taksi, gökhan gencebay, orhan genceby, sevm emre
ÖNCEKİ Kılıçdaroğlu'nun korumaları için şok sözler SONRAKİ Yine zehirli et katliamı!