• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,56
SON DAKİKA

Gönüllüyüm diyen Alişan'a sağlıkçı tepkisi dinmiyor: Biz de gönüllü olurduk...

Gönüllüyüm diyen Alişan'a sağlıkçı tepkisi dinmiyor: Biz de gönüllü olurduk...

10 Ocak 2021 16:49

Çağla Şıkel ve Alişan ‘gönüllüyüz’ diye aşı yaptırırken sağlık çalışanları ayaklandı. Doktorlar kısa sürede Twitter’dan tepkisini dile getirdi.


Korona virüs salgını tüm dünyada etkisi göstermeye devam ederken aşı çalışmaları ise devam ediyor. Öte yandan henüz korona virüs salgınıyla en başından beri canla başla mücadele eden sağlık çalışanları ve risk grubunda bulunan 65 yaş üstü aşı yaptırma şansına erişememişken ‘Gönüllü’ diyerek aşı olan Çağa Şikel ve Alişan’ın aşı yaptırması doktorları ayağa kaldırdı. Öte yandan binlerce sosyal medya kullanıcısı ise “Doktorlar bile daha olamadı”, “Bu torpiller nereden geliyor?” sorularını sordu.
DOKTORLAR AYAĞA KALKTI SAĞLIKÇILAR TEPKİLİ
Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olarak Nörobilimci Cağhan Kızıl ise, “Henüz sağlık emekçileri ve 65 yaş üstü tam aşılanmamışken elinde mikrofonuyla bu kişi hangi ‘Öncelikli’ grupta? Hangi aşıyı oldu.Klinik çalışmaya dahilse plasebo olmadığını nasıl biliyor? Değilse aşı neden kendisine yapılıyor?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Twitter’dan ‘Evrim’ kullanıcı isimli bir kullanıcı ismi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı etiketleyerek, “Alişan korona virüs aşısı oldu; Bir doktor: “Güzel insan benim pandemi nöbetlerimi tutsun o zaman, zira ben henüz aşılanmadım” dedi. Fahrettin Koca’ya soruyoruz; Çağla Şikel ve Alişan hangi öncelik listesinde aşı oldu. Şu Alişan’ndan zerre hazetmiyorum” paylaşımında bulundu.

Öte yandan Mehmet Batuhan Örs isimli bir başka doktor ise “Koronalı hasta ameliyat ediyoruz. Koronalı hasta muayene ediyoruz. Koronadan mesai arkadaşlarımızı kaybediyoruz. Ama biz aşı olamadık, Alişan oldu. Soran olursa, ‘Sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez’ dersiniz!” ifadelerini kullandı.
Kaynak Yeniçağ: Sağlıkçılar kıyameti koparttı. Çağla Şıkel ve Alişan gönüllü diye aşı oldu. Doktorlar daha olamadan bu torpil nereden geliyor


aşı, alişan, çağla şıkel, batuhan örs
ÖNCEKİ Romanları aşağılayan Erman Toroğlu'na suç duyurusu SONRAKİ Sözde Cumhurbaşkanı ifadesine 1 Milyonluk dava