• USD  32,33
  • EURO  35,03
  • BORSA  8.976,14
  • ALTIN  2.284,14
SON DAKİKA

Gül'den Kılıçdaroğlu görüşmesi için flaş açıklama

Gül'den Kılıçdaroğlu görüşmesi için flaş açıklama

10 Aralık 2018 15:26

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisinden CHP Lideri ile yapılan görüşme hakkında yapılan açıklamada, "Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır" denildi.


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşme hakkında açıklama yapıldı.

"Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır" denildiği açıklamada şu görüşler ifade edildi:

"11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, İstanbul'daki çalışma ofisinde gelen talepler üzerine yerli ve yabancı ziyaretçileri kabul etmektedir. Bu çerçevede, 1 Ekim 2018 tarihinde Sayın Temel Karamollaoğlu ve 11 Kasım 2018 tarihinde de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kendilerini ofisinde ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaretlerde Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır. 

"Gerek ulusal gerekse uluslararası konularda geniş ecrübe ve birikime sahip 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün yerli ve yabancı siyasetçi ve devlet adamlarınca ziyaret edilmesi, ülkemiz ve dünya meselelerine dair düşüncelerini merak etmeleri gayet tabii ve anlaşılabilir bir durumdur.

"Bazı basın yayın organları tarafından, birçok kişinin de hazır bulunduğu bu tip nezaket ziyaretlerine farklı anlamlar yüklenmesi üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı doğmuştur."


seçim, abdullah gül, açıklama, kılıçdaroğlu
ÖNCEKİ Ankara'ya kar geliyor SONRAKİ Kılıçdaroğlu: Bu bütçeye oy vermek haramdır