• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Hakarete uğrayan kadınlara destek yağıyor

Hakarete uğrayan kadınlara destek yağıyor

16 Mayıs 2020 09:38

İBB Meclis Üyesi CHP’li kadınlardan hedef gösterilen kadınlara destek geldi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) CHP Kadın Meclis Üyeleri, sosyal medyada hedef gösterilen ve tehdit edilen sinema ve tiyatro oyuncusu Berna Laçin, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve gazeteci Nevşin Mengü’ye destek açıklaması yaptı.

Turkuvaz Medya Grubu, yazılı bir açıklamayla, suçlamalar yönelttiği sinema ve tiyatro oyuncusu Berna Laçin’i hedef gösterdi. Twitter’da ise bazı sosyal medya hesapları tarafından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve gazeteci Nevşin Mengü’ye yönelik hakaret içeren paylaşımlar yapıldı.

Cumhur Haber'den Bülent Çavuş'un haberine göre,Laçin, Kaftancıoğlu ve Mengü’ye yönelik ifadelere tepki gösteren İBB Meclis Üyesi CHP’li kadınlar,yaptığı açıklamada, ''Başta İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu olmak üzere, Berna Laçin ve Nevşin Mengü'nün yanındayız ''dedi.

İBB CHP Kadın Meclis Üyeleri, Laçin’in, Mengü’nün ve Kaftancıoğlu’nun sosyal medyada hedef gösterildiğini, taciz edildiğini ve tecavüzle tehdit edildiği ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: '' Sosyal medyada 'organize kötülük' amacıyla kurulan hesaplar tarafından taciz edilen, hedef gösterilen, tecavüz ve ölümle tehdit edilen başta İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu olmak üzere, Berna Laçin ve Nevşin Mengü'nün yanındayız. '' 


nevşin mengü, ibb, berna laçin
ÖNCEKİ Son veriler açıklandı SONRAKİ Koronadan sonra yeni bela...