• USD  32,50
  • EURO  34,87
  • BORSA  9.530,47
  • ALTIN  2.485,30
SON DAKİKA

Hamal 29 bin lirayı bulunca...

Hamal 29 bin lirayı bulunca...

26 Şubat 2016 17:56

NİĞDE’de hamallık yapan 48 yaşındaki Ecevit Erdoğan, yolda bulduğu 28 bin 800 lirayı sahibine teslim etti.


Niğde Belediyesi Sebze ve Meyve Hali’nde hamallık yapan Ecevit Erdoğan, saat 09.30 sıralarında Selçuklu Mahallesi’ndeki köprünün üzerinde bir çanta buldu. Çantayı kontrol eden Erdoğan, içerisinde para, banka kartları ve anahtarlar olduğunu görünce sahibine teslim edilmesi için Sungurbey Polis Merkezi’ne gitti.

İçerisinde 28 bin 800 lira para olan çantada Salim Gürbüz adına bir ehliyet olduğunu belirleyen ekipler, emniyetteki kayıtlardan ulaştıkları paranın sahibini karakola davet etti. Kısa sürede karakola gelen Salim Gürbüz, kaybettiği paraları, çantayı bulan Ecevit Erdoğan’ın elinden aldı.

Çantayı bulduktan sonra bir art niyet düşünmediğini belirten Ecevit Erdoğan, "Hiç bir şey düşünmedim. Çünkü kalbim çok rahat" dedi

Salim Gürbüz ise dün akşam saatlerinde çantayı bir petrol istasyonunda otomobilinin üzerinde unuttuğunu ve 500 metre ileride düştüğünü ancak fark etmediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Karanlık bir ortamdı ama çok güzel bir insana rast gelmiş. Burada çok güzel duygular yaşıyoruz. İnsanlığın ölmediğini, insanlığın geleceğe güzel duygularla devam edeceğini ispat edercesine getirip emniyete teslim etmiş. Kendisinden Allah razı olsun diyorum. Para için ve kendim için sevinmekten çok insanlık için seviniyorum. Önce üzüldük sonra sevindik. İnsanlık için çok güzel ve örnek bir olay oldu."


para, niğde, ecevit erdoğan, hamal, salim gürbüz, kredi kartları
ÖNCEKİ Facebook'ta artık ırkçı paylaşımlara yer yok SONRAKİ KPSS puanlarının geçerlilik süresi değişti