• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

HDP ile Demirtaş arasında kriz mi var? Hastalığını HDP'ye söylememiş

HDP ile Demirtaş arasında kriz mi var? Hastalığını HDP'ye söylememiş

03 Aralık 2019 15:20

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, önceki dönem HDP Eş Genel Başkanı olan şu anda cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın yaşadığı sağlık problemini cezaevine giden partililerle paylaşmadığını söyledi.


Buldan, "Hukuksuzca cezaevinde tutulan Demirtaş, Yüksekdağ ve tutuklu tüm milletvekili, belediye eş başkanı arkadaşlarımız ve yine hasta tutsaklar derhal tahliye edilmelidir" dedi.

Pervin Buldan'ın açıklamalarından öne çıkanları şöyle:

"Demirtaş, yaşadığı sağlık problemini cezaevine giden arkadaşlarımızla ve avukatlarla paylaşmamıştır. Hukuksuzca cezaevinde tutulan Demirtaş, Yüksekdağ ve tutuklu tüm milletvekili, belediye eş başkanı arkadaşlarımız ve yine hasta tutsaklar derhal tahliye edilmelidir."

"HDP olarak engelli yurttaşlarımızın tüm taleplerinin sonuna kadar yanındayız. Bu talepler gerçekleştirilinceye kadar birlikte mücadele edecektir. HDP sizin yanınızdadır, HDP sizin sesinizdir."


selahattin demirtaş, hdp, pervin buldan
ÖNCEKİ İngiliz Times gazetesi: En büyük tehdit Erdoğan SONRAKİ Kemal Kılıçdaroğlu: Şimdi Saray’da oturanlara seslenmek isterim.. Sizde vicdan, ahlak var mı?