• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  8.996,68
  • ALTIN  2.298,25
SON DAKİKA

İki veliaht için korkutucu iddialar

İki veliaht için korkutucu iddialar

01 Aralık 2018 11:45

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin iki veliahtı ile ilgili iddialarda bulundu.


Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Türkiye'ye savaş ilan ettiğini ve bir Türk-Arap savaşı çıkarmak istediklerini yazdı.

Karagül, bugün, * Bu, Türkiye’ye savaş ilânıdır * Arap milleti, sizi uyarıyoruz; O iki Veliaht’ı derhal durdurun! Muhammed b. Selman’ı devirin! * Tuzak size kuruldu, artık anlayın!" başlıklı yazısının bir bölümü şöyle:

TÜRK-ARAP SAVAŞI

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Açıkça Türkiye’ye savaş ilânı anlamına gelecek adımlar atıyor.

Sadece kendileri için değil, bütün coğrafyayı imha edecek büyük bir kapışma için tahrikleri ardı ardına sıralıyor. Bütün Arap dünyasını Türkiye’ye karşı harekete geçiriyor, bir Türk-Arap savaşı çıkarmaya çalışıyor.

15 Temmuz’da ülkemize yönelik çokuluslu saldırılara verdikleri yüz milyonlarca dolarlık parasal ve lojistik destek yetmemiş gibi, şimdi de sınırlarımızın güneyinde cepheler kurmaya başladılar. Suriye’nin kuzeyindeki PKK ve diğer terör örgütlerine bugüne kadar yaptıkları milyonlarca dolar para yardımından sonra şimdi de ABD gözlem noktalarını finanse etme kararı aldılar.

TÜRKİYE SINIRINDA CEPHELER KURULUYOR

BAE ve Suud heyeti bölgedeki PKK kamplarını ziyaret ediyor, askeri uzmanlar gönderiyor, bölgeye asker sevk ediyor. Kime karşı? Bize karşı.. Türkiye’nin sınırlarında cepheler kuruyor. Ülkemize karşı Batılı ordular ve terör örgütleriyle ortak savaş hazırlıkları yapıyor.

ABD ve İsrail’in Türkiye’yi içeriden çökertme, o olmazsa bölgeden çökertme o da olmazsa açıkça savaşla tehdit etme projelerinin bölgesel rolünü üstlenen bu iki ülke, yaptıklarıyla bölgesel bir savaşın zeminini hazırlamaya çalışıyor. Birinci Dünya Savaşı sonrasında Osmanlı’ya karşı kurulan İngiliz cephesinde saf tutanlar bugün yine ABD-İngiliz-İsrail cephesinde Türkiye’ye karşı cephelere sürülüyor.

İKİ VELİAHTIN KİRLİ OYUNU 

Cemal Kaşıkçı cinayetinin talimatını veren Suud Veliaht’ı Muhammed bin Selman ve BAE’li Muhammed bin Zaid, Batılı istilânın tetikçileri, hem kendi ülkelerini hem bölgeyi mahvedecek çirkin ve kirli bir oyun oynuyor.

Suriye savaşından hemen sonra başlatılması plânlanan Büyük Körfez Savaşı’nın hazırlıklarını yapıyor. Coğrafyada İsrail’in önceliklerine, ABD’nin işgal önceliklerine göre bütün bölgeyi tuzağa sürüklüyor.

İKİ VELİAHTI DURDURUN

Bu adamları durdurun! Bu iki Veliaht’ı durdurun!Suudi Arabistan halkına, Körfez ülkeleri halkına sesleniyoruz.Bu adamları durdurun! Bu iki Veliaht’ı durdurun Çok tehlikeli bir oyun kurgulandı. Bu oyuna gelmeyin, bu tuzağı bozun.

Muhammed bin Selman’ı ve Muhammed bin Zaid’i mümkünse coğrafyanın dışına çıkarın. Ülkelerinizden ve Arap topraklarından uzaklaştırın. Ellerindeki gücü alın. Arap düşmanı, vatan düşmanı, coğrafya düşmanı bu iki kişiyi mümkünse susturun! Milyonlarca Müslümanın canına, kanına kasteden, ülkelerimizin harap olmasına yol açacak büyük savaşı engellemek için öncelikle bu iki adamı devreden çıkarın.

İSLAM İÇ SAVAŞI

İslâm İç Savaşı tetikçileri bunlar, bunları susturun! Bir Müslüman katliamının, soykırımının kapıları aralanacak, görmüyor musunuz? Onlar üzerinden “İslâm İç Savaşı” hazırlıkları yapılıyor, görmüyor musunuz?

Yüz yıl önceki gibi bir “Türk-Arap savaşı” çıkarma hazırlıkları yapıyorlar, bu savaşı engelleyin, bu gidişi durdurun.

Arap sokakları, aklı başında olan herkes, Arapları hem İran’a hem Türkiye’ye karşı savaşa sürmek isteyenlere yol vermeyin.

Bizler, Türkiyeliler olarak, bu tehlikeyi gördük, siz de görün.

Muhammed bin Selman ve Muhammed bin Zaid’e karşı husumetimiz sadece Cemal Kaşıkçı meselesi değil, bu projenin kendisidir, farkına varın! İki yıldır bu tehlikeye dikkat çekiyoruz ve bu tehlike adım adım yaklaşıyor, uyanın!"

YAZININ TAMAMI


türk, Birleşik Arap Emirlikleri, suudi arabistan, arap, veliaht
ÖNCEKİ Turgut Altınok mu, Osman Gökçek mi? SONRAKİ Göçmenler ıssız adada toplanacak