• USD  32,33
  • EURO  35,04
  • BORSA  8.971,56
  • ALTIN  2.282,26
SON DAKİKA

İlker Ayrık'tan olay açıklama

İlker Ayrık'tan olay açıklama

13 Ağustos 2017 11:25

Televizyon ekranların en sevilen yüzlerinden İlker Ayrık, Vatan Gazetesi’nden Melis Güvenç’e iddialı açıklamalarda bulundu.


Ekranların başarılı sunucusu İlker Ayrık,eğlence programlarına neden hep erkek sunucu seçildiğiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Vatan Gazetesi’nden Melis Güvenç’e konuşan Ayrık, kadınların mizah yapmasının zor olduğunu iddia etti.

KADINLAR MİZAHTA ENDİŞELİ

Kadınların ekran önünde kendini fazla rahat hissedemediğini ve her daim nasıl göründüğünü önemsediğini ifade eden Ayrık, “Kadınların mizahla ilgili bir endişesi var. Çünkü kadınlar nasıl göründüklerini çok önemsiyor. Güldürmek ve mizah kendine vurma sanatı, kendini çirkinleştirme meselesi. Ama kadın sürekli nasıl göründüğünü düşündüğü için kendine bakmaktan bu tarz programlarda rahatlayamaz. Dolayısıyla eğlenemez ve eğlenemediği için de eğlendiremez” şeklinde konuştu.


GÖBEĞİM NASIL DİYE DÜŞÜNMEM

Programına aldığı kadın konukların bile ancak belli bir süre sonra rahatça davrandığını belirten başarılı sunucu, “Yaptığım işlerde bunu görüyorum. Kadın konuklarım bile ancak programın yarısında açılıyor. Ben hiç göbeğim nasıl görünüyor demeden rahatça davranıyorum. Ama bir kadının bunu yapması çok zor” dedi. Kanal D ekranlarında yayınlanan “Ben bilmem eşim bilir” adlı programla sunuculuk kariyerinde büyük çıkış yakalayan İlker Ayrık bu sıralar FOX TV’de yayınlanan “10 Numara 5 Yıldız” programının sunuculuğunu yapıyor.


fox tv, kadın, sunucu, ilker ayrık, program, mizah, konuk
ÖNCEKİ Demirtaş, Erdoğan'a dava açtı SONRAKİ Denizaltına binen gazeteci sır oldu