• USD  32,53
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.699,76
  • ALTIN  2.430,07
SON DAKİKA

İmamoğlu: Bu süreç bitsin artık..

İmamoğlu: Bu süreç bitsin artık..

09 Nisan 2019 14:33

İmamoğlu, "Bugün itibariyle arayışlarda sayma çeşitleri değişiyor. Artık çapraz sayımlar da devam ediyor. Bu süreç bitsin artık, bu şehir yoruldu. Yaptığımız talep doğrultusunda bizi yetkilendirecektir diye düşünüyorum" dedi.


Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

 

Şehirin acil yönetime ihtiyaç duyduğu günlerdeyiz. Bu şehir işsizliğin en derinden hissedildiği, yoksulluğun en derinden hissedildiğini görüyoruz. Büyük kentlerin insanlarını daha derinden mağdur ettiğini biliyoruz, bir an önce yönetime gelip katkı sunmak istiyoruz. Sorunsuz bir şekilde bize devredilmesini istiyoruz yönetimin.


Bu şehrin çocuklarını eşitlemek, hangi semtte, hangi etnik kökende, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun bu şehrin çocukları için çalışmak istiyoruz. Bu şehirdeki işsiz, güçsüz gençleri hayata tutundurmak istiyoruz, 350 bin genci. Dolayısıyla bizim gündemimiz İstanbul. Hala enflasyonun can yaktığı İstanbul'da işsizliğe nasıl çare buluruz, onu hep beraber çalışarak çözüme bağlamalıyız.
Bir sürü ihbarlar alıyoruz ve bu ihbarların içerisinde mali düzenlemelerle, verilerle ilgili ihbarlar alıyoruz. Bu duyumların sona ermesini istiyoruz. Ben iyi biliyorum, bizi heyecanla bekleyen çalışanlar bizimle birlikte keyifli olacaklar, sosyal haklarına kavuşacaklar, iş yaşamlarına devam edecekler. Onların da hizmet standartlarını da etkiledikleri gibi, bazı siyasilerin aldığı kararla belediyenin ciddi zararlara uğratılabileceğiyle ilgili ciddi duyumlarımız var. Bir an önce görevi alıp, İstanbul'a hizmet etme konusunda acele etmek istediğimizi belirtmek istiyoruz.
Ayrıntılar geliyor....**

.


istanbul, enflasyon, tutanak, ekrem imamoğlu
ÖNCEKİ Bahçeli:Yeni seçim düşünülebilir SONRAKİ Medya dünyasının acı kaybı