• USD  32,53
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.437,80
SON DAKİKA

İmamoğlu için Kaba ve Zayıf dedi

İmamoğlu için Kaba ve Zayıf dedi

22 Mayıs 2019 06:40

Trabzonlulara yönelik sözleri nedeniyle tepki toplayan Esenyurt Belediye başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu'nun kendisine yönelik ifadelerini kaba ve zayıflık olarak nitelendirdi.


Göksu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "CHP adayının hakkımdaki sözleri için tek söyleyeceğim. Kabalık, zayıf kişiliklerin güç taklididir. Taklidin eninde sonunda varacağı noktayı da tüm Türkiye dün gece hep birlikte görmüş olduk." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Gazeteci Ahmet Hakan, Tarafsız Bölge programına konuk ettiği CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'nun yaptığı bir açıklama ile ilgili "Bu iddialara neden yanıt vermediniz?" diye sormuş, sorulan soru sonrası programda gergin anlar yaşanmıştı.

 
Ekrem İmamoğlu soru karşısında, "Uydurma bir yerel gazete, bana diyorlar ki "Niye cevap vermiyorsun?" Niye cevap vereceğim? Yunansa yunandır, Rumsa Rumdur, bu ülkede Rum var mı? Var, Yunanlı var mı? Var. İşte ne biliyim Ermeni vatandaşımız var mı? Var. Herkes var. Benim de secerem belli yani. İmamoğlu ailesini kime sorsan Trabzon’da tanırlar. Seceresinin nereden geldiğini, ben şimdi oturup da seceremi mi anlatacağım? Kime? Aklı kıt bir belediye başkanına, “aklı kıt”, “cahil”, iftira atıyor ya. Kim derse ona “aklı kıt” derim, kim derse bakın." ifadelerini kullanmıştı.


ahmet hakan, trabzon, esenyurt, ekrem imamoğlu, mehmet tevfik göksu
ÖNCEKİ Survivor'a veda eden isim belli oldu SONRAKİ ABD'den Türkiye'ye iki hafta süre