• USD  32,59
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.506,53
SON DAKİKA

İmamoğlu sevinci Maltepe Belediye Başkanını da uyutmadı

İmamoğlu sevinci Maltepe Belediye Başkanını da uyutmadı

19 Nisan 2019 08:45

Son 10 günde bütün Türkiye'nin gözünün kulağının bulunduğu yer olan İstanbul Maltepe'de Ali Kılıç da Başkanlık mazbatasını aldı. Ali Kılıç sabah erken saatlerde esnafı ziyaret ederek İmamoğlu sevincini paylaştı.


Yerel seçimlerin son 10 gününde Türkiye'nin gözü kulağı Maltepe'deydi. Yüzlerce kişi sandıkları, oy torbalarını ve sayımı izlerken uykusuz günler geçirdi. Tüm Türkiye Ekrem İmamoğlu'nın başkanlığının belirleneceği Maltepe ilçesinin sayımını bekliyordu. O uykusuz gecelerden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da nasibini aldı. İlçe başkanlığı için  gerekli oy farkı nedeniyle onun için bir sorun yoktu ama Ekrem İmamoğlu'nun Büyükşehir Başkanlığı için çıkacak sonuç herkes gibi onu da heyecanlandırmıştı.Uykusuz gecelerin adresi Maltepe'ydi..

Beklenen oldu, Ekrem İmamoğlu da mazbatasını aldı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da. Ali Kılıç'ın mazbatası o arada kaynadı belki ama başkan yine de halinden memnun.

Sabahın kör karanlığında kalktı, esnafı dolaştı ç hal hatır sordu. Bu seferki uykusuzluğun gerekçesi ise sevinç ve gurur oldu (Müşerref Seçkin)


ÖNCEKİ Analiz: Türkiye’de seçim yenilenebilir SONRAKİ CHP'li Beko: 301 canı katletti, 1 işçi için sadece 6 gün yattı