• USD  32,34
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.307,17
SON DAKİKA

İnce’den Erdoğan’a: O generali görevden al

İnce’den Erdoğan’a: O generali görevden al

03 Haziran 2018 16:49

İstanbul Gaziosmanpaşa'da konuşan Muharrem İnce burada Erdoğan'a seslenerek "Erdoğan o generali görevden al, almazsan 24 Haziran'dan sonra onun apoletlerini sökeceğim. Bana devlet yönetimi öğretme. " diye konuştu.


İnce’nin konuşmasından önemli satırbaşları;

“Dün sayın Akşener’in önünü çöp arabalarıyla kestiler. Bu zihniyeti çöpe atalım.

Erdoğan’a sesleniyorum, madem ben çırağım istediğin TV kanalına çıkıp tartışalım. Yüreğin, bilgin varsa ayrıca diploman varsa çıkıp konuşalım. Milletin canını okudun canını.

 Bunlar varya yüzsüz bunlar. Gaziosmanpaşa’da 3 tane caminin duvarına parti afişi asmışlar. Utanmaz, rezil, kepazeliğe bak. Camiler babanızın tapulu malı mı? Az önce Eyüp Sultan’daydık. Soruyor gazeteciler Eyüp Sultan Erdoğan ile özdeşleşmiş. Yok ya dedim, ben Eyüp Sultan’a 11 yaşında geldim.

Camiler üzerinden kışla üzerinden siyaset yapılmaz. Dindar nesile itirazım yok, olursa sevinirim ama kindar nesil olmaz.

Malatya’da bir iftar düzenliyorlar, bayrakların altında bir de general var. Ordu demiyor, kahramanlık demiyor Erdoğan. Beni eliştiriyor, komutan da alkışlıyor.

 
Engin Alan generalken Erdoğan yanında ayağa kalkmadı diye hapse attılar. 150 general ordudan atıldı. İlker Başbuğ’a terörist dediler hapise attılar. Erdoğan iftara katılmasından rahatsız mı oldun diyor. Lafa bak lafa. Ben generalin iftara katılmasından rahatsız değilim siyaseti alkışlamasından rahatsızım. Erdoğan o generali görevden al almazsan 24 Haziran’dan sonra onun apoletlerini sökeceğim. Bana devlet yönetimi öğretme. Sahipsiz değildir bu memleket, bunu hep birlikte başaracağız, bir oyunuzla cumhuriyet kurtulur.

Sizden bir şey istiyorum, 23 Haziran’da Yenikapı ya da Maltepe’de birinde yapacağız. Yenikapı’da yaparsak kuyruğun ucu Pendik’e gelsin. Maltepe’de yaparsak Yalova’ya  kadar gelsin.”


muharrem ince, yalova, yenikapı, pendik, maltepe
ÖNCEKİ Bekir Bozdağ'dan gündemi karıştıran iddia SONRAKİ Erdoğan: Kimse Kürtlere devlet aramasın