• USD  32,52
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.437,37
SON DAKİKA

İnce'den YSK'ya ve Anadolu Ajansı'na uyarı

İnce'den YSK'ya ve Anadolu Ajansı'na uyarı

22 Haziran 2018 17:06

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yaşamkent'teki komşularıyla simit kafede bir araya gelerek sohbet etti. Cuma namazını Salih Bezci Camisi'nde kılan İnce, Yüksek Seçim Kurulu Anadolu Ajansı'nı da uyardı.


24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde yoğun bir miting sürecini geride bırakan İnce, seçim mesaisini bugün Ankara'da, yarın da İstanbul'da yapacağı mitinglerle tamamlayacak.

Anadolu Meydanı'nda bugün düzenlenecek Ankara mitingi öncesinde Yaşamkent'teki evinde dinlenen İnce, cuma namazı öncesinde komşularıyla ve vatandaşlarla simit kafede bir süre sohbet etti.

Komşularının başarı dilediği İnce, kafede bulunanlar için işletmeciye 200 liralık çay ve simit siparişi verdi.

Daha sonra cuma namazı için Salih Bezci Camisi'ne giden İnce'ye, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da eşlik etti. Cami çıkışında evine kadar yürüyen Muharrem İnce, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Bu sırada gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İnce, "YSK'yı ve Anadolu Ajansı'nı uyarıyorum, Ali Cengiz oyunlarına alet olmayın. Bu Türkiye sizin başınıza yıkar orayı" dedi.

Ankara mitingine hazırlanan İnce, yarınki İstanbul mitingi için ise "Herhalde cumhuriyet tarihinin en büyük mitingi olacak" diye konuştu.

(Habertürk)


ankara, muharrem ince, miting, salih bezci, çay ve simit, ali cengiz
ÖNCEKİ Kandil'in girişinden ilk fotoğraf SONRAKİ Millet ittifakında parlamenter sistem belirsizliği