• USD  32,37
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.071,88
  • ALTIN  2.326,06
SON DAKİKA

İnce’nin basın toplantısı sonrası CHP’den peş peşe açıklamalar geldi

İnce’nin basın toplantısı sonrası CHP’den  peş peşe açıklamalar geldi

25 Kasım 2019 09:42

Muharrem İnce'nin sarayda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddialarına ilişkin toplantının ardından, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, partililere seslenerek her türlü açıklamalardan kaçınmaları gerektiğini belirtti.


CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Muharrem İnce’nin yaptığı basın açıklamasının ardından ilk açıklama geldi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yapan Faik Öztrak’ın mesajı şöyle: “Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiç bir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz. Sarayın bu operasyonla milletimizin gerçek gündemini karartma çabası boşa çıkacak, milletimizin partimize olan teveccühü daha da artacaktır.”

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Muharrem İnce’nin açıklamalarının ardından partililere seslenerek her türlü açıklamalardan kaçınmaları gerektiğini belirtti.

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İnce’nin açıklamarının ardından yaptığı açıklamada, “Partiyi yıpratacak her türlü açıklamadan partiyi hedef gösterecek her türlü açıklamadan partililerin kaçınması gerekir” dedi.

PARTİ İÇİNDEKİ MÜCADELE PARTİYE ZARAR VERMEMELİ

Saraya karşı hep birlikte mücadele edeceklerini ve CHP’nin bu kumpası bozacağını vurgulayan Özkoç, “Partiyi yıpratacak her türlü açıklamadan partiyi hedef gösterecek her türlü açıklamadan partililerin kaçınması gerekir. Parti içindeki mücadele partiye zarar vermemeli. Partiyle ilgili kaynak olarak partiyi göstermek doğru değil. CHP’nin yükselişinden rahatsız olan kesimler bir tezgah kurmuşlar bu tezgaha bizim yardımcı oluyor olmamız sadece hem partimize hem de kendi siyaset anlayışımızı zayıflatır. Buna çok dikkat etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZİ PARTİMİZE OLAN TEVECCÜHÜ DAHA DA ARTACAK

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti sözcüsü Faik Öztrak twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ”Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiç bir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz. Sarayın bu operasyonla milletimizin gerçek gündemini karartma çabası boşa çıkacak, milletimizin partimize olan teveccühü daha da artacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öztrak’ın bu açıklaması ardından birçok CHP Milletvekili, Öztrak’ın açıklamalarını paylaştı.


chp, saray, muharrem ince, faik öztrak
ÖNCEKİ CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Erdoğan kadınlardan korkuyor SONRAKİ Yurtdışında İmamoğlu’na en çok Merkezi hükümetle ilişkileriniz nasıl sorusu soruldu