• USD  32,58
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.502,40
SON DAKİKA

İrlandalı İle Kavga eden esnaf konuştu!

İrlandalı İle Kavga eden esnaf konuştu!

26 Ağustos 2015 17:46

İstanbul’da su satın almaya çalıştığı market sahibi ve esnafla kavga eden İrlandalı boksör turist dün akşam Türkiye'nin de dünyanın da gündemine oturdu. Görüntülerde, İrlandalı turistin esnafın sopalarla saldırısına rağmen yumruklarla yaklaşık 15 kişiyi alt ettiği yer alıyordu.


Bugün o esnaftan biri görüntülerle ilgili açıklama yaptı.
İrlandalı turistin Aksaray esnafını dövmesi güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde gardını alan Dobbous, karşısına gelen esnafa teker teker yumruk atıyor. Bir işportacıyı attığı yumrukla yere seren Dobbous, aldığı darbelere rağmen bir türlü vazgeçmiyor. Birkaç defa otele giren Dobbous, sinirlenerek tekrar dışarı çıkıyor. Kalabalık esnaf grubunun içerisine dalan İrlandalı, çevresindekiler tarafından güçlükle sakinleştiriliyor.

YUMRUK YİYEN ŞAHSIN 2 DİŞİ KIRILMIŞ

Öte yandan Dobbous’dan yediği yumruk ile bir anda yere yığılan ve kendine gelince kavgadan uzaklaşan Şerafettin isimli esnafın 2 dişinin kırıldığı öğrenildi. Olaydan sonra şahsın ağzına bandaj taktığı ve bir süreliğine rapor aldığı belirtildi. Yumruk yiyen şahsın, olayın yaşandığı sokağın karşısındaki bir binada görevli olduğu ve aynı zamanda işportacılık yaptığı öğrenildi.


“O YUMRUĞU KİM YESE O HALE GELİR”

Turistten yumruk yiyen Şerafettin isimli işportacının 2 dişinin kırıldığını ve rapor aldığını ifade eden Palan, “Biz şikayetçi olduk. Dükkanımı mahvettiler, baya bir masrafım da oldu. Adam resmen geldi dağıttı. Şeref ağabey de bir şeyler yapmak isterken kendisine istemediği bir yumruk geldi. Turist Şeref ağabeyin ayağı kadar kalıplı bir adam, Şeref ağabey de ufacık bir adam, o adama can mı dayanır. Yumruk çenesine gelmiş, o yumruk kimi gelse öyle olur. Vallahi bilmiyorum ama sanırım adam boksör” ifadelerini kullandı.


turist, esnaf, açıklama, irlandalı, dayak yemedik, 15 adam, su sişeleri
ÖNCEKİ 4,5G’de teklifler 3,3 milyar avroyu aştı SONRAKİ WhatsApp güncellendi: Kişiye özel bildirim