• USD  32,37
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.071,88
  • ALTIN  2.326,06
SON DAKİKA

İsmail Küçükkaya'dan Beşiktaş'a Tarihi Çağrı...

İsmail Küçükkaya'dan Beşiktaş'a Tarihi Çağrı...

23 Mart 2021 13:58

Fenerbahçe Kulübü'nün, İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesine dair karara yönelik yaptığı açıklama geniş yankı uyandırdı. FOX TV sunucusu ve gazeteci İsmail Küçükkaya, bu açıklamasyı kutlayarak, konuyla ilgili açıklama yapmayan Beşiktaş’a çağrı yaptı.




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yürürlükten kaldırılan İstanbul Sözleşmesi tartışılmaya devam ediyor. FOX TV sunucusu ve Beşiktaşlı İsmail Küçükkaya, Fenerbahçe’nin İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesine dair karara yönelik yaptığı açıklamayı kutladı. Küçükkaya, konuya dair açıklamada bulunmayan Beşiktaş’a da çağrıda bulundu.

"FENERBAHÇE'Yİ KUTLAMAK İSTİYORUM"

Çalar Saat canlı yayınında konuşan Küçükkaya, “Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe’yi kutlamak istiyorum. Öyle 8 Mart’larda konuşmakla, ilan vermekle olmuyor bu işler.” İfadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

"Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'yi kutlamak istiyorum. Başkan Ali Koç'u yönetim kurulunu, bütün camiasını canı gönülden kutlamak istiyorum. 8 Mart'ta konuşmak ilan vermekle olmuyor o iş. İşte İstanbul Sözleşmesi'nin feshine karşı kim durdu. Bir Beşiktaşlı olarak canı gönülden kutladığım Fenerbahçe yaptı bunu. Dedi ki İstanbul Sözleşmesi yaşatır.

Bu sene şampiyon olursun olmazsın önemli değil ama böylesine duruşlar camiaları büyütür.

Küçükkaya son olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilan veren diğer kulüplere ve şirketlerden de bu konuda net bir duruş beklediklerini vurguladı.




beşiktaş, ismail küçükkaya
ÖNCEKİ Kedili Çalışma Ofisleri Açıldı SONRAKİ Ali Babacan: İstiyorlar ki insanlar sokaklara dökülsün