• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

04 Ocak 2019 09:33

Meteoroloji ve AKOM'dan yapılan peş peşe uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı başladı. Gece saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış, sabah saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde yerini karla karışık yağmur ve kar yağışına bıraktı.


İstanbul'da kar yağışı başladı. Meteoroloji ve AKOM'dan yapılan uyarıların ardından sabah saatlerinde kentin yüksek yerlerinde vatandaşlar güne kar yağışı ile uyandı. Gece boyunca yağan yağmurun ardından, Beylikdüzü ve çevre ilçelerde kar yağışı görüldü. Kar yağışının yanı sıra şiddetli rüzgar da etkili oldu.


İBB'DE KAR ALARMI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan ardı ardına gelen kar yağışı uyarılarının ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, vatandaşların kar yağışından doğacak olumsuzluklardan etkilenmemesi için çalışmalarını tamamladı.

FERİBOT SEFERLERİNE FIRTINA ENGELİ

Kuzey Ege'de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Alınan bilgiye göre, Marmara ve Kuzey Ege'nin bir bölümünde etkili olan ve saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur seferlerinde aksama yaşanıyor.

Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arasındaki bazı seferler geçici olarak durduruldu.

13.00 ve 18.00, Bozcaada-Geyikli arasındaki saat 07.15 ile Geyikli-Bozcaada arasındaki saat 08.00 seferleri geçici olarak durduruldu.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'nin yetkilileri, diğer güzergahlarda ulaşımın normal seyrettiğini, ada hattında iptal olan seferler yerine Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 07.00 ve 14.00'de, Kabatepe'den Gökçeada'ya ise saat 09.00 ve 17.00'de seferler yapılacağını bildirdi.


istanbul, meteoroloji, çanakkale, bozcaada, kabatepe
ÖNCEKİ Erdoğan'dan kritik atamalar... SONRAKİ Seçimi kaybetmekten mi korkuyor ?