• USD  32,59
  • EURO  34,72
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.417,18
SON DAKİKA

İşte Fatih Portakal'ın söylediği görüntüler! İmamoğlu: Vali itlik yapmıştır

İşte Fatih Portakal'ın söylediği görüntüler! İmamoğlu: Vali itlik yapmıştır

13 Haziran 2019 18:45

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, görüntüleri izlediğini söylemiş ancak RTÜK gerekçesiyle yayınlamamıştı. Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ise bugün o çok tartışılan, yeni görüntüleri kamuoyu ile paylaştı. İmamoğlu'nun, "Vali itlik etmiştir" ifadesi net olarak duyuluyor.


CHP adayı İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne ettiği "hakaretin" en net görüntüsü ortaya çıktı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'da VIP salonunu kullanamadığı için Vali Seddar Yavuz'a "it" dediği iddia edilmiş İmamoğlu ise kabul etmemişti. FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal ise o ifadeyle ilgili

"O görüntüyü ben izlememiş olsaydım ben o cümleleri etmezdim" diyen Portakal, "Ben 6 Haziran günü o cümleleri kurarken o hakaret ettiği cümleleri kurarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum.

Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" açıklamasında bulunmuş ve görüntüleri yayınlamaktan kaçınmıştı. 

HABER GLOBAL YAYINLADI

Kendisine yönelik yoğun eleştiri bombardımanı üzerine Portakal o görüntülerin, Global Haber'in elinde olduğunu da açıkladı.

Portakal,

"Zaten soruşturma başlatıldı. O soruşturma başlatıldığında zaten istenir görüntüler. Global'de de zannedersem onlar. Verirler, bakarlar ondan sonra."
ifadelerini kullandı.

Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ise bugün o çok tartışılan o yeni görüntüleri kamuoyu ile paylaştı. Ayrıca, görüntülerin daha önce Haber Global ekranında yayınlandığı ancak kamuoyunun dikkatinden kaçtığı ortaya çıktı.

Fatih Portakal'ın beyanı üzerine tekrar Haber Global'in elindeki kayıtlar gündeme gelirken, görüntülerde Ekrem İmamoğlu'nun, "Vali itlik etmiştir" ifadelerini kullandığı çok net şekilde duyuluyor.


fatih portakal, ekrem imamoğlu
ÖNCEKİ Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı SONRAKİ Son ankette aradaki fark 7 puan...