• USD  32,59
  • EURO  34,82
  • BORSA  9.452,51
  • ALTIN  2.496,55
SON DAKİKA

İstifasını isteyenleri topa tuttu

İstifasını isteyenleri topa tuttu

22 Ekim 2016 13:36

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'istifa' tepkilerine sert çıkarak, "Sokaktaki 3 tane şerefsiz ve ahlaksız beni kulüpten gönderemez" dedi.


AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI:
"İngiltere'de bağıranlar, Almanya'dan gelen ve daha önce bilet vermediğim insanlar. İstersem biletlerini keserim. Yargıtay kararından sonra bırakacağımı söylemiştim. Her başarısız sonuç sonrası medyada 'istifa etsinler' haberi çıkıyor. Sokaktaki 3 tane şerefsiz ve ahlaksız beni kulüpten gönderemez. Beni Yargıtay kararı sonrası buradaki üyeler gönderebilir. Ben hala tedirginim. Yargıtay kararının net olarak çıkması lazım. Bu dava Fenerbahçe için çok önemlidir. 2-3 tane TV programı var. İçiyorlar viskiyi çıkıyorlar programa. Bizlere hakaret ediyorlar. Seçimle geldik, seçimle gideriz. Aday olursak seçersiniz, aday olmazsak seçmezsiniz. Aziz Yıldırım aday olmasın diyemezsiniz. Ali Şen'e söylüyorum. Biz seçimle geldik, seçimle gideriz. Bana aday olmasın diyorlar. Cumhurbaşkanı'na da aday olma diyebilir misiniz?

"BAŞIM BELADA, DERDİM YARGITAY..."
Ben Yargıtay kararından sonra gideceğim diye deklare ettim ama şerefsiz ahlaksızlar beni göndermek için uğraşıyor. Onursal başkan olmaya ihtiyacım yok, kulübün kapısında bekçi bile olurum. Şerefsiz ahlaksızlar, her gece programlarda beni konuşuyor. Benim onursal başkanlık işim yok, Başım belada, derdim yargıtay. TV'de içiyor bana konuşuyor. Bak bundan sonra sizi sokağa çıkarmam. Bizim üzerimizden para kazanıyorlar.


istifa, fenerbahçe, Aziz Yıldırım, yargıtay
ÖNCEKİ Başbakan'dan yasak açıklaması SONRAKİ En acı kura çekilişi