• USD  32,36
  • EURO  35,02
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,17
SON DAKİKA

İstiklal Caddesinde canlı bomba patladı: 5 ölü

İstiklal Caddesinde canlı bomba patladı: 5 ölü

19 Mart 2016 11:19

İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Sivil ve resmi araç giriş çıkışı yasaklandı. Patlama Balo sokakta Demirören AVM yakınlarında gerçekleşti. Patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı.


Haberin Galerisi İçin Tıklayın

Haberin Videosu İçin Tıklayın

İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Sivil ve resmi araç giriş çıkışı yasaklandı. Patlama Balo sokakta Demirören AVM yakınlarında gerçekleşti. Patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığını bildirdi. Yaralılar arasında 3 İsrail vatandaşı da var.

Patlama saat 11.00 sularında meydana geldi. İstiklal Caddesi'ndeki patlamada yaralananlar hastanelere çeşitli getirildi. 1'i ağır 5 kişi, Haseki Eğitim ve AraştırmaHastanesi, 2'si ağır 10 yaralı Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesi'ne, 2 yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ise 3 kişi getirildi.

 

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yaşanan patlamanın ardından vatandaşlar İstiklal Caddesi'nde kaçışıyor.

İstiklal Caddesi'nde 2 kişinin ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan patlamaya ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde ekranın sağ üst köşesinde patlama yaşanıyor ve ardından vatnadaşlar kaçışıyor. 


haber, haberler, patlama, taksim, canlı bomba, istiklal caddesi
ÖNCEKİ Patlamada 4 kişi hayatını kaybetti SONRAKİ Patlama Dünya basınında