• USD  32,54
  • EURO  34,91
  • BORSA  9.718,84
  • ALTIN  2.422,95
SON DAKİKA

İYİ Parti'de kazan kaynıyor!

İYİ Parti'de kazan kaynıyor!

07 Ekim 2020 11:54

İYİ Parti’de Koray Aydın’ın yeniden teşkilat işlerinden sorumlu başkan olarak başkanlık divanında görev almasına tepki gösteren 10 milletvekili, partinin yeni yasama yılının ilk grup toplantısına katılmadı.


Cumhuriyet 'den Selda Güneysu'nun haberine göre, Genel Başkan Meral Akşener, geçen hafta, muhalefetten gelen seslere karşın Aydın’ı yeniden “teşkilat işlerinden sorumlu başkan” olarak atayınca 15’e yakın milletvekili ilk etapta “istifa etmeyi” düşünmüş, daha sonra kendi aralarında toplantılar düzenleyerek bundan sonra atılacak adımlarda “kolektif hareket edilmesi” görüşünde birleşmişti.
Muhalefet, önceki gece yeniden bir araya geldi. Edinilen bilgiye göre toplantı sonrası ilk karar, “parti içi faaliyetlere katılmama” yönünde alındı. Bu karar doğrultusunda da aralarında Antalya milletvekili Feridun Bahşi, Adana milletvekili İsmail Koncuk, Aksaray milletvekili Ayhan Erel, İstanbul milletvekili Ümit Özdağ ve Durmuş Yılmaz’ın da yer aldığı 10 milletvekili dünkü grup toplantısına katılmadı.
Aydın ve yeni divandaki Aydın ekibinin “tabanda bir karşılığı bulunmadığı”nı belirten bu isimler, parti içinde demokrasi çağrısı yapıp “Ya Aydın ekibi, ya biz” dedi.


meral akşener, koray aydın, iyi parti
ÖNCEKİ Ameliyatlar tehlikede! Eldivenler karaborsaya düştü SONRAKİ MHP'li Yalçın'dan Dr. Çilingiroğlu'na:Dilini kökünden koparırız.....