• USD  32,33
  • EURO  35,05
  • BORSA  8.988,09
  • ALTIN  2.282,91
SON DAKİKA

İYİ Parti'li Çelik'ten sert tepki: Yine itleri sokağa salmışlar

İYİ Parti'li Çelik'ten sert tepki: Yine itleri sokağa salmışlar

16 Ocak 2021 15:10

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul milletvekili Ahmet Çelik, Gazeteci Orhan Uğuroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan hain saldırıya çok sert bir mesajla yanıt verdi.


YENİÇAĞ Gazetesi yazarı ve Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Ankara’da evinin önünde üç kişilik grubun alçak saldırısı sonucu kolundan yaralandı.
Ayrıca öğlen saatlerinde ise Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cuma namazına gitmek için çıktığı evinin önünde saldırıya uğradı.
Uğuroğlu ifadesinde saldırganların, "MHP'den geliyoruz. MHP'yi eleştirme. Ülkücüler bunun hesabını sorar" dediğini söyledi.
Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, Uğuroğlu ve Özdağ’a gerçekleştirilen hain saldırının ardından sert bir mesaj yayınladı.
Çelik, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Gazetemiz Yeniçağ'ın Ankara Temsilcisi usta gazeteci Sn. Orhan Uğuroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Selçuk Özdağ'a saldırmışlar.
Söyleyecek sözü olmayanlar
Yine itleri sokağa salmışlar!


selçuk özdağ, orhan uğuroğlu, ahmet çelik
ÖNCEKİ Muharrem İnce Genel Başkanlık yarışına girer mi? SONRAKİ Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na saldıranlar hakkında flaş gelişme!