• USD  32,60
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.496,71
SON DAKİKA

İzmir'in Torbalı ilçesinde biri doktor 2 kişiyi öldüren zanlı yakalandı!

İzmir'in Torbalı ilçesinde biri doktor 2 kişiyi öldüren zanlı yakalandı!

30 Aralık 2019 12:58

İzmir'in Torbalı ilçesinde biri doktor 2 kişiyi öldüren ve bir polisi yaralayan katil zanlısı yaralı olarak yakalanırken Sağlık Bakanlığı'ndan olaya ilişkin kınama açıklaması geldi.


İzmir'in Torbalı ilçesinde Sağlık Müdürü Mehmet Park, evine gelen maskeli kişi tarafından silahla öldürüldü. Bu olaydan kısa süre sonra Park'ın evine yaklaşık 600 metre uzaklıkta ikamet eden bir doktorun eşi de evinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Emniyet güçlerinin yoğun çabası sonucunda, 2 kişinin katil zanlısı yaralı olarak ele geçirildi.

POLİSLE ÇATIŞTI

Aranan silahlı saldırganın, Yazıbaşı İzmir Caddesi'ndeki bir otele gittiği belirlendi. Harekete geçen ekipler, söz konusu otelin çevresini sardı. Bu sırada polisleri gören zanlı, otelin birinci katından aşağıda bulunan markete indi. Zanlı ile polis ekipleri arasında burada çatışma çıktı. Çatışmada bir polis ağır yaralandı.

POLİS MEMURUNUN DURUMU AĞIR

Zanlının ise çatışmada ayağından yaralandığı belirlendi. Ayağından yaralanan şahıs otelin alt katında bulunan marketin pencere camını kırarak, arka taraftaki araziye kaçtı. Ağır yaralanan polis memuru Yaşar Kahırlı (35),Torbalı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen polis memuru Kahırlı, buradan Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

KATİL ZANLISININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Öte yandan soruşturmada, 2 şüphelinin gözaltına alınmasının ardından, katil zanlısının kimliği de belirlendi. Katil zanlısının, Enver Y. (30) olduğu tespit edildi.

YAKALANDI

Çifte cinayetin zanlısı E.Y. yaralı olarak ele geçirildi.

CEZAEVİNDEN TAHLİYE EDİLMİŞ

Çok sayıda suçtan kaydı bulunan Enver Y.'nin, son olarak 'yağma' suçundan girdiği cezaevinden tahliye edildiği belirlendi.


cinayet, izmir, Torbalı, Sağlık Müdürü Mehmet Park
ÖNCEKİ Alparslan Kuytul'dan bazı siyasetçilere teşekkür mesajı! SONRAKİ Kıvanç Tatlıtuğ'a Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynaması için teklif götürüldü...