• USD  32,47
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.530,47
  • ALTIN  2.475,38
SON DAKİKA

Karamollaoğlu seçim ittifakı şartlarını açıkladı

Karamollaoğlu seçim ittifakı şartlarını açıkladı

05 Mart 2018 10:03

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı televizyon programında seçim ittifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu.


SP Lideri Temel Karamollaoğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olduğu programda seçim ittifakı konusunda açıklamalarda bulundu. Farklı bir vizyona sahip olduklarını ifade eden Karamollaoğlu, şöyle dedi: "Biz ilkeler üzerinde mutabakat sağlayabilirsek, ki bu herkesin sağlayabileceği mutabakat, ben iktidar partisinin de bunu sağlayabileceğini düşünüyorum. Başkanlık sisteminin sorgulanabilmesi lazım." 

İTTİFAK ŞARTLARI

İktidar ve muhalefetle dirsek temaslarının devam edeceğini söyleyen Karamollaoğlu, "Biz prensiplerin üzerinde duruyoruz. İttifak olabilir, bütün politikalar değişir, o zaman olur. Ama buna razı olur mu iktidar? Biz bu değişiklik olmadan Türkiye'nin düze çıkabileceğine inanmıyoruz" dedi.

Karamollaoğlu, "Adaletin tesisi, hukukun üstün tutulması, insanların haklarını arayabileceği ortamın sağlanması, ekonomide yolsuzluklarla, israfla mücadele çok önemli" ifadelerini kullandı. 


seçim, iktidar, fox, muhalefet, temel karamollaoğlu, ittifak, ismail küçükkkaya
ÖNCEKİ Rektörün torpili pes dedirtti SONRAKİ 4 bin lira maaşla çalışacak eleman bulamıyorlar