• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Kasabayı karantinaya aldıran cinsel ilişki

Kasabayı karantinaya aldıran cinsel ilişki

19 Mart 2020 10:12

Arjantin'in Santiago eyaletine bağlı Es Selva'da bir kadın, erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmeden önce İspanya'da virüs kapmış olabileceğini söyledi. Erkek arkadaş, ardından gittiği partide enfeksiyonu herkese bulaştırdı ve kasaba karantinaya alındı.


Es Selva kasabasında yaşayan kadın, İspanya seyahatinden sonra eski bir erkek arkadaşıyla yakınlaştı. Arkadaşına İspanya'ya gittiğini ve koronavirüs semptomları gördüğünü söyledikten sonra ilişkiye girdiler. Erkek arkadaş, ardından partiye gidince hastalığı 20 kişiye bulaştırdı. Bunun sonucunda 2 bin 500 kişilik kasaba karantinaya alındı.

Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı Arjantin'de yaşananlar önlem almanın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.

GENÇ KADIN ARJANTİN'DEN İSPANYA'YA GİTTİ
Arjantin'in Santiago eyaletine bağlı Es Selva kasabasında yaşayan kadın, koronavirüsün etkili olduğu İspanya'ya gidip ülkesine döndü.

SÖYLEMESİNE RAĞMEN CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ
Seyahatten sonra eski bir erkek arkadaşıyla görüşen kadın kendisinde koronavirüs semptomları gördüğünü ve İspanya'dan döndüğünü söyledi. Buna rağmen arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi.


ERKEK ARKADAŞ PARTİYE GİTTİ, HASTALIĞI BULAŞTIRDI
Cinsel ilişkiye giren erkek arkadaş, ardından kasabada bir partiye gitti ve 20 erkeğin bulunduğu ortamda başından geçenleri anlattı.

KASABA KARANTİNAYA ALINDI
Partide olanlar, yaşanılanları öğrendikten sonra durumu yetkililere aktardı. Sağlık Bakanlığı 2 bin 500 nüfuslu kasabayı karantinaya alarak dünyayla iletişimini izole etti.


ispanya, kasaba, karantina, es selva
ÖNCEKİ Dövizde yükseliş durmuyor SONRAKİ AVM'lerin kapatılması tavsiye edildi