• USD  32,33
  • EURO  35,08
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.307,76
SON DAKİKA

Kayak merkezinde kan döküldü

Kayak merkezinde kan döküldü

11 Şubat 2019 10:55

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da bir otelin güvenlik görevlileriyle kayak eğitmenleri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.


Olay Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı, kış turizminin kalbi olarak bilinen Uludağ’da birinci oteller bölgesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Uludağ’da kayak eğitmenliği yapan grup ile bir otelin özel güvenlikçileri arasında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga çıktı.

 BİR KİŞİ ÖLDÜ, ÜÇ KİŞİ YARALI

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Yusuf Köse’nin (19) yolda yaşamını yitirdiği öğrenildi. Köse’nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

 
Fotoğraf: İHAGİRİŞ VE ÇIKIŞLAR TUTULDU

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü kavgayla ilgili yapılan ihbarın ardından Uludağ giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri sevk edildi.

 

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Jandarma ekipleri, yaşanan olayın ardından özel güvenlik görevlilerinden ve kayak kiralama işi yapan esnaflardan oluşan 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, Uludağ Jandarma Karakolu’na götürüldü.

 

TATİLCİLER OTELLERİ BOŞALTTI 

Yaşanan olayın ardından bir çok işletme ve otelin camlarında zarar olduğu görüldü. Ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise 20’ye yakın boş kovan ele geçirildi.

Bölgedeki otellerde bulunan tatilcilerin, gece yarısı ellerindeki valizlerle otelleri boşalttığı ve tatillerini sonlandırdıkları görüldü.

 

JANDARMA VE ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Jandarma ve Özel Harekat ekipleri, uzun namlulu silahlarla çevrede aldığı güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, çok sayıda silah sesi duyduklarını, arbede ve büyük panik yaşadıklarını belirttiler. Ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

AJANSLAR


uludağ, Jandarma, özel harekat, kayak
ÖNCEKİ Kadir İnanır emekli mi oluyor ? SONRAKİ Cirit yeniden Yargıtay Başkanı seçildi