• USD  32,57
  • EURO  34,89
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.438,18
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu Bahçeli'nin o sözlerine yanıt verdi

Kılıçdaroğlu Bahçeli'nin o sözlerine yanıt verdi

22 Haziran 2017 11:36

Kılıçdaroğlu "Sayın Bahçeli açıklama yapıp eleştirmiş. Canı sağolsun istediği eleştiriyi yapabilir. Bana göre Hükümet Sözcülüğüne de soyunabilir.


Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, sekizinci gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor.
‘Adalet Yürüyüşü’ne Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından destek gelirken, Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş güzergahında karşılaştığı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığı görülüyor. 25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün yedi günü geride kaldı. Yoğun tempo ve artan sıcaklıklarda mola süreleri de uzatıldı.

 
FOTO:DHA
Adalet Yürüyüşü’nün 7’nci günü İstanbul’a 300 kilometre kala Gerede’ye bağlı Sipahiler Mevkii’nde sona erdi.  19 kilometre yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geceyi burada kurulan kamp alanında geçirdi. Tarihi yürüyüş CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklama ile başladı.

YÜRÜYÜŞTEN NOTLAR
09:00 Tarihi yürüyüşün sekizinci gün etabı, Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından başladı.

 
 
 

 
BAHÇELİ’YE YANIT VERDİ: HÜKÜMET SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNABİLİR CANI SAĞOLSUN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Adalet Yürüyüşü”nün  8. günü öncesinde Bolu’nun Gerede ilçesi yakınlarındaki Kazanlar Köyü mevkisinde yaptığı açıklamada,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

“MAHKEMELER SİYASİ OTORİTENİN EMRİNE GÖRE KARAR VERİYORSA O ÜLKEDE REJİM DEĞİŞMİŞ DEMEKTİR”
Kılıçdaroğlu, “Bugün hava çok güzel hepimizin şansına. Huzur içinde beraber yaşayacağımız bir  Türkiye arzu ediyoruz. Terörün kavganın olmadığı, huzurun egemen olduğu bir Türkiye istiyoruz. Adalet için çalışıp, uğraşacağız. Toplumun her kesiminden olumlu tepkiler geliyor. Bütün vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu desteğin bizim için çok önemli olduğunu söylememek istiyorum. Ben yürüyorum evinde oturan hanım, tarlada çalışan çiftçi, sanayici, yargıçlar herkes için yürüyorum. Yeter ki bu ülkeye adalet gelsin. Adaletin olduğu bir Türkiye’de hepimiz huzur içinde yaşayacağız. Adaletin olduğu bir ülkede emin olun hepimiz huzur içinde yaşayacağız. Adalet, hukuk baskı aracı olarak kullanılıyorsa mahkemeler siyasi otoritenin emrine göre karar veriyorsa o ülkede rejim değişmiş demektir” diye konuştu.

 
FOTO:DHA
“GÜVENPARK’TA BAŞLATTIĞIMIZ YÜRÜYÜŞÜMÜZE ADALET DİYE BAŞLADIK, ADALET DİYE SONLANDIRACAĞIZ”
Kılıçdaroğlu, “Demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin bütün araçları ile yürürlükte olmasını, cumhuriyetimizi savunalım din ve vicdan özgürlüğünü, sosyal devleti savunalım. Kimse aç ve açıkta kalmasın. Bütün bunların üzerine adaleti inşa edelim. Güvenpark’ta başlattığımız yürüyüşümüze adalet diye başladık, adalet diye sonlandıracağız. Hepinize adaletli günler diliyorum” dedi.

 


devlet bahçeli, ankara, kılıçdaroğlu, adalet, güvenpark, adaletkortej
ÖNCEKİ 5 tankı durduran kahraman çakma çıktı SONRAKİ KDV uygulama tebliğinde flaş değişiklik