• USD  32,37
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.087,03
  • ALTIN  2.326,13
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu: Belediyelerle, hayırda yarışmaya korkuyorlar

Kılıçdaroğlu: Belediyelerle, hayırda yarışmaya korkuyorlar

01 Mayıs 2020 09:53

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın hayrı kendine ve yakın çevresinedir. Bizimle hayırda yarışırsa geride kalacağını bilir. Fedakarlığı vatandaştan değil, ihalelerle zengin ettiği yandaştan bekleyecek” dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin Covid-19 salgının en az zararla atlatmasına katkı sağlayacak çalışmalarını, Genel Merkez'deki makamından yürütüyor.

Kılıçdaroğlu, salgının Türkiye'ye ulaştığının açıklandığı gün itibarıyla “Dayanışma içinde olacağız, yardımlaşacağız ve bu salgını hep birlikte yeneceğiz” demişti. Kılıçdaroğlu, belediyelerin yürüttüğü mücadeleyi bizzat koordine ediyor.

CHP'li belediye başkanları ile düzenli aralıklarla video konferans ve telefon aracılığıyla görüşmeler yürütüyor; başkanların çalışmalarına ilişkin günlük raporlar alıyor. Kılıçdaroğlu, içinden geçtiğimiz süreci SÖZCÜ'ye değerlendirdi:

*Arkadaşlarıma sürecin başında, ‘Ağır bir tabloyla karşı karşıyayız, gün geçtikçe de ağırlaşacak. Son derece planlı ve programlı bir şekilde davranacağız. Akılcı, bilimsel, ahlaklı ve vicdanlı çözümlerle vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz' dedim.


chp, kemal kılıçdaroğlu, belediye
ÖNCEKİ Mansur Yavaş İmamoğlu'na fark attı SONRAKİ DİSK Başkanı Çerkezoğlu ve 25 işçi gözaltına