• USD  32,36
  • EURO  35,01
  • BORSA  9.138,52
  • ALTIN  2.324,61
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Uyarı: Ortamı Zehirleyenler Var

Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Uyarı: Ortamı Zehirleyenler Var

06 Ağustos 2022 11:16

Ahmet Takan, “CHP ve İYİ Parti’de lobiler harıl harıl çalışıyor” dediği bugünkü yazısında İyi parti lideri Meral Akşener ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, “Ortamı zehirleyenler var!.. Tüccar zihniyetli siyasetçilere dikkat!” diye uyardı.


Korkusuz yazarı Ahmet Takan, “CHP ve İYİ Parti’de lobiler harıl harıl çalışıyor” dediği bugünkü yazısında İyi parti lideri Meral Akşener ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, “Ortamı zehirleyenler var!.. Tüccar zihniyetli siyasetçilere dikkat!” diye uyardı.

Takan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:


“CHP ve İYİ Parti’de lobiler harıl harıl çalışıyor. Hem de ne çalışma!.. İnanın bana, bu enerjilerini sahaya yansıtsalar, partilerinin oy oranları en az 2-3 puan fark eder. CHP ve İYİ Parti’deki lobiler, kamuoyunda görüntü veren bazı raketler üzerinden mücadele ediyor. Hem de ne mücadele!.. Karalamalar, dezenformasyonlar, manipülasyonlar… Ne olursa olsun bizim dediğimiz olsun mücadelesi!.. Ne için?.. Gelecek iktidardaki aslan payını kapmak için!..

O lobilerin kafalarının içindeki ne?.. 'Her parti kendi Cumhurbaşkanı adayını çıkarsın. Nasıl olsa ikinci turda biz kazanırız.' Çarşıdaki hesap böyle!..

Gördüklerimden ve de duyduklarımdan yola çıkarak şunları söylemeliyim: Bu millet, beşli çeteden çok çekti. Yeni beşli çetelere de hiç ihtiyacı yok!.. Milletin orasına burasına koyacak yeni isimler de istenmiyor. Bu kafayla gidilip es kaza iktidara gelindiğinde, en fazla 2 ay sonra saray iktidarını aranır hale getirmeye de kimsenin  zerre kadar hakkı yok!.. Toplumun yüksek beklentisi; altılı masada makul bir anlaşma gerçekleşmesi ve ortak aday üzerinde ittifakla birleşilmesi.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve sayın Meral Akşener’e sesleniyorum: Ortamı zehirleyenler var!.. Tüccar zihniyetli siyasetçilere dikkat!..”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.


ÖNCEKİ Kavcıoğlu ile Hisarcıklıoğlu’nun faiz atışması SONRAKİ Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki