• USD  32,49
  • EURO  34,55
  • BORSA  9.548,09
  • ALTIN  2.496,24
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Dönmez’in iddiasına sert tepki

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Dönmez’in iddiasına sert tepki

25 Nisan 2022 09:38

Kemal Kılıçdaroğlu, "O gün evin elektriği varmış" açıklamasında bulunan Enerji Bakanı Dönmez'e sert çıktı ve “Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?” diye seslendi.


Abone Ol
 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İncelemeler sonucu Kılıçdaroğlu'nun elektriği varmış" şeklindeki çıkışına CHP liderinden yanıt geldi. Bakan Dönmez'e "Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı." şeklinde tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?" diye sordu.

“NEDEN AÇMADINIZ?”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından şu göndermeleri yaptı:

"Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?"

 
KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT: BU YAZDIĞIN YALANSA, HEMEN İSTİFA EDECEK MİSİN?

CHP lideri, Bakan Dönmez'e yanıt vererek ispat etmezse istifa edip etmeyeceğini sordu.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!"


ÖNCEKİ Bakan Koca: Bayramı bayram gibi kutlayacağız, SONRAKİ Canlı yayına Ara Verdiren Tartışma