• USD  32,60
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.476,17
  • ALTIN  2.493,95
SON DAKİKA

Kıyamet Savaşçıları 3 Temmuz'da geliyor

Kıyamet Savaşçıları 3 Temmuz'da geliyor

02 Temmuz 2015 16:54

37Games’in Türk oyuncular için geliştirdiği ve merakla beklenilen yeni oyunu Kıyamet Savaşçıları ile ilgili heyecanı daha da artıracak yeni bilgiler geldi.


Web tabanlı oyun sektörünün lider şirketlerinden Çin merkezli 37Games’in bu ay duyurduğu, Türk oyunculara özel Kıyamet Savaşçıları ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Mitoloji Online oyunu ile Türkiye’deki oyuncular arasında büyük ses getiren 37Games’in yeni oyunu ile ilgili gelen son detaylar bu kez karakterler ile ilgili.

Web tabanlı ARPG türündeki Kıyamet Savaşçıları’ında oyun severler Titanların lideri Kronos ve onun takipçileri ile yapacağı savaşta Okçu, Şövalye ve Büyücü şeklindeki üç karakter sınıfına yön verebilecek. Kendilerine özel güçleri farklı tanrılardan alan bu karakterler, oyuncuların kontrolünde, insanlığın kaderini belirleyecek savaş meydanında karanlığa karşı savaşacak. Bu karakterlerin özellikleri ise kısaca şu şekilde:

Okçu: Apollon’un yay ustası öğrencisi. Çevik ve keskin duyularıyla düşmanına yaklaşmadan savaşı sonlandırabilir.

Şövalye: Ares’in öğrencisi. Kılıç kullanımında usta olan şövalye aynı zamanda dayanıklılığı ve dirençliliği ile öne çıkıyor. Kendinden güçlü düşmanlarına karşı bile ayakta durabilmesi ile dikkat çekiyor.

Büyücü: Zeus tarafından yıldırımla, rüzgârla eğitildi. Zeus gibi muazzam büyü gücüne ve saldırganlığa sahip. Çok kısa sürede çok büyük savaşların kazanılmasını sağlayabilir.

Kötülüğe karşı bu karakter sınıfları ile savaş meydanına çıkacak oyuncular ayrıca, birbirleri ile ittifaklar kurabilecek, multiplayer savaş sistemini kullanarak gerçek zamanlı savaş deneyimi yaşayabilecek ve gelişmiş simya ile atölyelerinde “kendi silahını kendin yap” fonksiyonu ile özel silahlar yapabilecek. Zindan sistemi, birlik savaşları, PvP alanları, seviye bazlı haritalar, binek ve pet sistemi, yetenek ve eşya geliştirme gibi birçok özelliğiyle Kıyamet Savaşçıları oldukça iddialı bir giriş yapmayı planlıyor.

Öte yandan şirket yaptığı son açıklamada Kıyamet Savaşçıları’nın Kapalı Beta sürümünün 3 Temmuz’da oyun severlerle buluşacağını duyurdu. 


ÖNCEKİ Miley Cyrus fena yakalandı SONRAKİ 2,5 metrelik delikten böyle geçti