• USD  32,49
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.432,29
SON DAKİKA

Koronavirüs'e yakalanan Küçükkaya'dan açıklama

Koronavirüs'e yakalanan Küçükkaya'dan açıklama

02 Kasım 2020 11:09

İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını, sağlık durumunun İyi olduğunu söyledi.


İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

FOX TV'de sabah programı sunan İsmail Küçükkaya, depremin ardından bu denli büyük acının yaşandığı günlerde kendi durumundan bahsetmesinin hoş olmadığını belirtirken açıklama yapmaya mecbur olduğunu ifade etti.



Depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen İsmail Küçükkaya, sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

İŞTE İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN CORONA VİRÜS AÇIKLAMASI
"Aklımız, kalbimiz İzmir'de. Kayıplarımız var, acımız büyük. Arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Enkaz altında kalanlar için dua ediyoruz. Bu şartlarda kişinin kendi durumundan bahsetmesi hoş değil.

Kendimi bu duruma düşürmek istemem lakin küçük bir açıklama yapmaya mecburum. Perşembe günü test yaptırdım ve izolasyona girdim. Yaptırdığım covid 19 test sonucum pozitif çıktı. Tedavi sürecim evde devam ediyor.

Semptomlarım ağır seyretmiyor, durumum iyi. Teşekkür ederim. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır ve metanet dilerim."



fox, ismail küçükkaya, Pozitif
ÖNCEKİ Bahçeli koronaya mı yakalandı? Flaş açıklama SONRAKİ İstanbul'un deprem toplanma alanı AVM ve mezarlıklar