• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  8.980,94
  • ALTIN  2.298,09
SON DAKİKA

Kritik görüşmenin önümüzdeki hafta olması bekleniyor

Kritik görüşmenin  önümüzdeki  hafta olması bekleniyor

15 Kasım 2018 20:22

Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için randevu istedi.


CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi. Edinilen bilgiye göre, kritik görüşmenin, Kılıçdaroğlu'nun programı nedeniyle önümüzdeki hafta gerçekleşmesi bekleniyor.

NTV'nin haberine göre, İnce'nin görüşmede başta yerel seçimler olmak üzere bazı konularda Kılıçdaroğlu'na görüşlerini aktaracağı ve "eğilim yoklaması" yapılmasını isteyeceği öğrenildi.

İnce, adayın belirlenmesi için bir kez daha teşkilatı işaret ederek sandık kurulmasını istedi. 

İnce, konuya ilişkin, “Başından beri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenebilmesi için sandık kurulmasını önerdim. Sandık deyince ön seçim demiyorum, teknik ayrıntıları var bunların. Bu bir "eğilim yoklaması" da olabilir. Bu işin kurtuluşu, 259 bin üyenin önüne sandığı koyarız, oradan kim çıkarsa adayımız olur. Onunla birlikte çalışırız. Ben bu görüşteyim. Bu görüşten başka hiçbir yerde ne adayım ne de başka bir şeyim.” açıklamasını yaptı.


CHP’nin son yapılan parti meclisi toplantısında hiç bir yerde ön seçim yapılmayacağı netlik kazanmıştı.Ancak Merkez Yönetim Kurulu, "eğilim yoklaması" için Parti Meclisi'nden yetki aldı.


muharrem ince, randevu, kılıçdaroğlu, eğilim yoklaması
ÖNCEKİ MHP'nin 5 belediye başkan adayı belli oldu SONRAKİ Yeni zam dalgası geliyor