• USD  32,33
  • EURO  35,16
  • BORSA  8.748,27
  • ALTIN  2.242,24
SON DAKİKA

KTÜ’de bir skandal daha!

KTÜ’de bir skandal daha!

23 Ocak 2020 21:30

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’ın üç kızının ve iki damadının üniversitede öğretim üyesi olduğu ortaya çıkmıştı. Üniversite’nin Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ali Paşa Güleş’in 5 akrabasının üniversitenin birimlerinde görevlendirildiği ortaya çıktı.


Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’ın üç kızının ve iki damadının üniversitede öğretim görevlisi olduğunun ortaya çıkmasından sonra şimdi de Üniversite’nin Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ali Paşa Güleş’in 5 akrabasının üniversitenin birimlerinde görevlendirildiği ortaya çıktı.

KIZI ŞUBE MÜDÜRÜ

Ali Paşa Güleş’in kızı Funda Güleş’in Personel Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürü, gelini Nazlı Güleş Rektörlük Genel Sekreterliği’nde bilgisayar işletmeni, oğlu Osman Güleş‘in Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı’nda tekniker, akrabası Sami Güleş‘in Farabi Hastanesi’nde bilgisayar işletmeni ve Ekrem Güleş‘in de Yabancı Diller Yüksekokulu’nda sürekli işçi olarak çalıştığı ortaya çıktı.


skandal, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ali Paşa Güleş
ÖNCEKİ İYİ Parti'de Kur'an okudu diye Diyanet'ten atıldı SONRAKİ Türkiye'de kuru fasulye yemek de lüks oldu! Fasulyeye rekor zam