• USD  32,54
  • EURO  34,66
  • BORSA  9.548,09
  • ALTIN  2.489,81
SON DAKİKA

Kulis: Erdoğan hangi bakanlardan memnun değil?

Kulis: Erdoğan hangi bakanlardan memnun değil?

09 Nisan 2020 15:55

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmayları aracılığıyla bazı bakanlara performanslarından memnun olmadığını aktardığı iddia edildi. Kabinede yer alabilecek yeni isimler arasında ise, AKP milletvekillerinin de olduğu öne sürüldü.


Cumhurbaşkanlığı kabinesinde ilk değişiklik Cahit Turhan’ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevinden alınmasıyla yaşanmasının ardından, gözler kabinede gerçekleşebilecek yeni revizyonlara çevrildi.

Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre;

Kabinedeki bazı bakanların performasından Erdoğan’ın memnun olmadığı ve önümüzdeki günlerde yeni görevden almaların yaşanabileceği öğrenildi. Turhan’ın görevden alınmasının söz konusu bakanlara Erdoğan’ın kurmayları tarafından bir gözdağı olarak yansıtıldığı belirtilirken, kabinede yer alması düşünülen yeni isimler arasında bazı AKP milletvekillerinin de değerlendirildiği kaydedildi. 

Yaşanan bu gelişmenin ardından bakanlık beklentisi olan partililerin ise Saray'da kulis yapmaya başladığı da, iddia edildiği arasında.

FAHRETTİN KOCA RAHATSIZLIĞI

Diğer yandan kabinede ise, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüsle mücadele sürecini başarılı yürüttüğüne dair kamuoyunda oluşan algının ardından Erdoğan’ın bazı bakanlara karşı memnuniyetsizliğini yansıttığı düşüncesinin hakim olduğu öğrenildi.


erdoğan, bakan, kabine, vekil, fahrettin koca, Erdoğan hangi bakanlardan memnun değil?
ÖNCEKİ Sabah yazarından koronavirüs çıkışı: Bu salgına iyi ki Erdoğan’ın liderliğinde yakalandık SONRAKİ Müge Anlı'dan radikal karar!