• USD  32,57
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.427,56
SON DAKİKA

Maçların yayınlanacağı kanallar belli oldu

Maçların yayınlanacağı kanallar belli oldu

20 Eylül 2018 19:30

Bu akşam sahaya çıkacak olan temsilcilerimiz; Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin karşılaşmalarını yayınlayacak kanallar maçlara kısa bir süre kala belli oldu!


UEFA Avrupa Ligi’nde üç temsilcimiz bu gece sahneye çıkmaya hazırlanırken bu sezon sıklıkla şahit olduğumuz yayın krizi bu maçlar öncesinde de yaşandı. Beşiktaş’ın Sarpsborg’u konuk edeceği, Fenerbahçe’nin Dinamo Zagreb deplasmanına gideceği ve Akhisarspor’un da Krasnodar’ı ağırlayacağı akşamda üç maçın da yayıncısı maçlara kısa bir süre kala açıklandı.

Bu sezon grup aşamasından itibaren Avrupa maçlarını yayınlayacak olan Bein Sports, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova’yı konuk ettiği maçı yayınlayacağını da karşılaşmaya saatler kala açıklamıştı.

İşte maçlar ve kanallar:

19.55: Beşiktaş – Sarpsborg / Bein Sports Haber ve HD1 (Şifresiz)

19.55: Akhisarspor – Krasnodar / Bein Sports HD2 (Şifresiz)

22.00: Dinamo Zagreb – Fenerbahçe / Bein Sports Haber ve HD1 (Şifresiz)

Ülkemizde yaşanan hızlı kur değişimlerinin yayın bedellerini etkilediği ve soruna yol açtığı düşünülürken, sosyal medyada üç takımın da taraftarları ve futbolseverler yaşanan yayın krizi durumuna tepki gösterdi.

Bilindiği üzere bu sezon Milli Takım’ın Rusya maçı öncesinde ve LASK Linz – Beşiktaş maçında yayın krizi yaşanmış ve son anda çözülmüş; Burnley – Başakşehir mücadelesi ise hem Türkiye’de, hem de İngiltere’de hiçbir kanaldan yayınlanmamıştı.


UEFA, fenerbahçe, dinamo, zagreb
ÖNCEKİ Enis Berberoğlu tahliye oldu SONRAKİ Asgari ücret 2 bin lira olsun