• USD  32,33
  • EURO  35,08
  • BORSA  8.989,83
  • ALTIN  2.299,18
SON DAKİKA

Manisa'da koronavirüs alarmı!

Manisa'da koronavirüs alarmı!

10 Mart 2020 16:41

Manisa'da özel bir hastaneye yüksek ateş şikayetiyle başvuran vatandaş, koronavirüs şüphesiyle başka bir hastaneye sevk edilerek karantina altına alındı.


Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan ölümcül koronavirüs Manisa'da hareketli saatler yaşanmasına sebep oldu. Dün akşam saatlerinde Umre'den dönen bir Türk vatandaş, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu özel hastane tarafından koronavirüs şüphesiyle başka bir hastaneye sevk edildi. Şüpheli vatandaş, sevk edildiği hastanede karantina altına alındı.

BAŞKA BİR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Manisakulishaber'in paylaştığı bilgilere göre; Umre'den dönen bir vatandaş yüksek ateş şikayetiyle Manisa'da bulunan bir özel hastaneye başvurdu ve şüphesi vaka olarak değerlendirilerek başka bir hastaneye sevk edildi. Hasta üst düzey güvenlik önlemleri altında ambulansla nakledildi.

BAŞHEKİM SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

Özel hastanenin başhekimi Dr. Mümtaz Kahya, hastanenin sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Hastanın Umre'den gelen bir hasta olduğunu belirten Başhekim Dr. Kahya, "Hastanemize müracaat eden yurt dışından (Umre'den) gelen hastada yüksek ateş mevcuttu. Gerekli tıbbi önlemler alınarak şüpheli vaka olarak değerlendirilip başka bir hastaneye sevk edilmiştir" ifadelerini kullandı.


manisa, Umre, karantina, koronavirüs, vaka
ÖNCEKİ Eski AKP'li vekile 8 makam birden SONRAKİ HTS kayıtları Burhan Kuzu’yu yalanladı