• USD  32,56
  • EURO  34,76
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.491,96
SON DAKİKA

MasterChef şampiyonu belli oldu

MasterChef şampiyonu belli oldu

24 Aralık 2018 10:06

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye yarışmasının büyük finali Pazar akşamı ekrana geldi. Uğur ve Kerem arasında büyük bir mücadele yaşand


Ünlü şefler Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jürisi olduğu MasterChef Türkiye'de aylar süren mücadele büyük finalle noktalandı.

MasterChef Türkiye yarı finallerinde rakiplerini geride bırakan Kerem ve Uğur finale kalan iki yarışmacı olmuştu. Canlı yayndaki finalde ise MasterChef yarışmasını kazanan isim açıklandı.

Hazer Amani'den 'jüri' itirafı: 'Bir hafta küs kaldık!'
MASTERCHEF TÜRKİYE'Yİ KİM KAZANDI?
MasterChef Türkiye yarışmasının canlı yayınında yarışmacılar kendilerine özel yemeklerini yaptılar. Yemekleri tadan jüri üyeleri yemekleri 30 puan üzerinden değerlendirdi. Kkazanan ismi ise Somer Somer Sivrioğlu açıkladı. MasterChef Türkiye 2018'in birincisi Uğur oldu. Türkiye'nin MasterChef'i olan Uğur mutluluğunu ailesiyle paylaştı.

Yarışma sonunda ise jüri üyeleri finalde yarışmacıların puanlarını açıkladılar. Final etapları sonrasında toplam Uğur 69 puan alarak şampiyon olurken, rakibi Kerem ise 68 puanla ikinci oldu.


FİNALDE 5 AYRI ETAPTA YARIŞTILAR, ÜNLÜ ŞEFLERE KONUK OLDULAR!
MasterChef Türkiye'nin 23 Aralık Pazar ekrana gelen final bölümünde ise Kerem ve Uğur hünerlerini sergiledi. Final bölümü 5 etaptan oluştu. Hafta boyunca Kerem ve Uğur, üç ünlü şefin restoranına giderek onların istediği yemekleri yaptılar. İstanbul'un ünlü restoranlarının şefleri ve sahipleri Uğur ve Kerem'in yemeklerine puan verdi. Peki finalde Kerem ve Uğur kaç puan aldı?
Onları en çok hangi yarışmacılar kızdırdı?
Yarışmacıları bu dört etabın ardından topladıkları puanlarla canlı yayındaki son final etabına geldi. Kerem ve Uğur kaderlerinin belli olacağı canlı yayındaki finalde Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun istediği yemekleri yaptı.


türkiye, final, masterchef, uğur, kerem
ÖNCEKİ Trump, DEAŞ'la mücadeleyi Türkiye'ye bıraktı SONRAKİ İstanbul için depremsiz tsunami uyarısı