• USD  32,38
  • EURO  35,04
  • BORSA  9.140,07
  • ALTIN  2.326,58
SON DAKİKA

Meclis'te metres skandalı.. ÖZEL HABER

Meclis'te metres skandalı.. ÖZEL HABER

27 Ağustos 2015 16:32

Türkiye Gündemi yazarı Müşerref Seçkin, Meclis'te yaşanan metres skandalını köşesine taşıdı. Meclis Başkanlığına bağlı olan şoförlerden birinin karısı Meclis kadın kuaförünü basınca skandal patlak verdi. İşte ayrıntılar..


MÜŞERREF SEÇKİN / ANKARA

 Açılmasıyla kapanması bir olan Meclis'te bir skandal ortalığı karıştırdı.

Meclis Başkanı'nın makam şöförlerinden birinin, metresini meclis personeli ve eşlerine sağlanan olanaklardan yararlandırdığı ortaya çıktı.

Skandal, şoförün eşi ve kızının meclis içerisindeki kadın kuaförüne gelmesiyle ortaya çıktı.

Şoförün eşi ve kızı, kuaför çalışanlarına, "Siz burada herkesin saçını yapıyor musunuz?" diye hesap sordu.
Kuafördeki çalışanlar, "Hayır, biz sadece milletvekilleri ve meclis personeli ile ailelerine hizmet veriyoruz" dedi..

Bu yanıtı duyan mağdur eş açtı, ağzını yumdu gözünü,

"Kocam olacak adam, beni bir kere bile saçımı yaptırmaya buraya getirmedi. O kadın buraya gelip saçını yaptırıyormuş..."

Kadının tepkisi çalışanları da şaşırttı. Kuaför görevlileri, "Biz kimseden kimlik kartı isteyemiyoruz. Gelenler arasında milletvekili eşi, kızları da var. Tanımadıklarımız da var. Nasıl soralım, siz gerçekten eşi misiniz diye.. Bu özel bir konu, lütfen gerekli yerlere iletin.." diyerek kendilerini savundular..

Eski Meclis başkanı Cemil Çiçek'in şöförlüğünü yapan ve şu anda meclis garajında görev yapan şoförün, bir süredir iki çocuğu bulunan bekar bir hanımla ilşkisi olduğu ve bunu da gayet doğal bir şekilde arkadaşlarına anlattığı ortaya çıktı.

Meclis kampüsü içersindeki kuaför, milletvekili eş ve çocukları ile meclis personeline uygun fiyatlar ve kaliteli malzeme kullanarak hizmet veriyor.

TBMM kuaförü yıllar önce bir kadın milletvekilinin "erkekler için berber var da kadınlar için neden kuaför yok. Bu eşitliğe aykırı" başvurusuyla hizmete sokulmuştu.

NOT: ÖZEL HABERİMİZ KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ


tbmm, meclis, meclis başkanı, aldatılan kadın, makam şoförü, cemil çiçek, metres, skandal, meclis kuaförü, kadın kuaförü
ÖNCEKİ De Bruyne 80 milyon Euro'ya City'de SONRAKİ HDP'li Tüzel bakanlık teklifini reddetti