• USD  32,48
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.438,51
SON DAKİKA

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici: Erdoğan’ın kıymetlisi gazeteler belli oldu

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici: Erdoğan’ın kıymetlisi gazeteler belli oldu

20 Şubat 2021 23:59

Medya Ombudsman Faruk Bildirici, Hadis Alimi olarak bilinen Muhammed Emin Saraç’ın vefatı üzerinden gazetelere verilen ilanlarla ilgili dikkati çeken bir paylaşımda bulundu.


Bildirici, Twitter hesabında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taziye ilanı verdiği gazeteleri yayımlayarak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kıymetlisi’ gazeteler belli oldu” dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'kıymetlisi' gazeteler belli oldu!" diyen Bildirici, "Erdoğan, Muhammed Emin Saraç için Akşam, Yeni Şafak, Hürriyet, Sabah, Yeni Akit’e yarım sayfa başsağlığı ilanı verdi. İktidara uzak olanları geçtim, Erdoğan, Türkiye ve Milliyet’e bile ilan vermemiş. Enteresan bir tavır" ifadelerini kullandı.

Bildirici daha sonra şu mesajı paylaştı:

“Tabii yaşamını yitiren YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası olunca bazı üniversiteler de başsağlığı ilanı yarışına girmiş. Başsağlığı ilanlarına bak, memleket yöneticilerinin yakınlıklarını anla...”

Medya Ombudsman Faruk Bildirici, Hadis Alimi olarak bilinen Muhammed Emin Saraç’ın vefatı üzerinden gazetelere verilen ilanlarla ilgili dikkati çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Bildirici taziye ilanının yalnızca Akşam, Yeni Şafak, Hürriyet, Sabah, Yeni Akit’e verildiğini belirtmişti. 

Ancak Taziye İlanı Türkiye Gazetesinde de Yayınlandı. O Ayrıntıyı Medyafaresi.com yakaladı. Muhtemelen sadece İstanbul baskısında yayınlanan taziye ilanı gazetenin Anadolu Baskısına yetişmediği için dikkat çekmed

Bildirici'nin paylaşımları şöyle:


taziye, gazeteler, faruk bildirici, emin saraç
ÖNCEKİ Berat Albayrak'tan Haber Var: CHP'ye 500 Bin Liralık Dava Açıyor SONRAKİ Selda Bağcan: Üç Defa Hapse Girdim, Hepsinde Çıplak Arandım