• USD  32,35
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.307,82
SON DAKİKA

Medya patronları artık dünür oldu

Medya patronları artık dünür oldu

14 Nisan 2019 10:46

Demirören-Kalyoncu çiftinin nikahları, dün Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da nikah şahidi oldu.


Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, Turkuvaz Medya Grubu'nun en büyük hissedarlarından Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu ile 2018 Aralık ayında nişanlanmıştı.

Demirören-Kalyoncu çiftinin nikahları ise dün Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti.

Nikahı eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, AKP'li umhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da nikah şahidi oldu.

Erdoğan, şahitlik sırasında, "Şahit oldum, Allah'tan iki dünya saadeti diliyorum" ifadelerini kullanırken, Emine Erdoğan ise, "Şahit oldum, Allah bir yastıkta kocatsın" dedi.

Nikaha; MİT müsteşarı Hakan Fidan ve Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de katıldı.

Yelda Demirören'nin ailesiMedya; Hürriyet, CNN Türk, Kanal D ve Milliyet gibi yayın organlarının sahibi iken, Hasan Kalyoncu'nun ailesi Turkuaz Grubu ise; Sabah, ATV, A Haber gibi yayın organlarını elinde bulunduruyor.

Geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nın Boğaz kesimine inşa edilen ek prefabrik yapının Demirören ile Kalyoncu ailesinin çocuklarının düğünü için yapılmıştı.

 


erdoğan, demirören, mevlüt uysal, kalyoncu
ÖNCEKİ Pos makinesiyle taksitli fuhuş SONRAKİ Maltepe'deki sayımda son durum