• USD  32,49
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.423,25
SON DAKİKA

Mehmet Ali Erbil’in ağabeyi: Hayati tehlikesi yok

Mehmet Ali Erbil’in ağabeyi: Hayati tehlikesi yok

19 Ekim 2018 10:00

Mehmet Ali Erbil, evinde banyoda düşerek yaralandı. Kaburgasında kırıklar olan sanatçının ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi


 

Mehmet Ali Erbil, evinde banyoda düşerek yaralandı. Göğüs boşluğunda kan biriken Erbil, kaldırıldığı Maslak'taki özel hastanede ameliyat edildi. Ünlü şovmenin kaburgasında kırıklar olduğu belirtildi.

Ünlü şovmen yardımcısının haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı.

Ağabeyi Mustafa Erbil ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, “Hayatı tehlikesi yok. Sağlık durumu gayet iyi” diye konuştu.

Kızı Sezin Erbil Yazgan, ‘Evde yardımcısı vardı. Ambulansı ve bizi çağırdı. 10 dakika sonra evdeydim ve hastaneye getirdik’ dedi.

Erbil’in doktoru Jan-Klod Kayuka ise “Banyoda ayağı kaymış düşmüş ve sağ tarafını lavaboya vurmuş. Bu yüzden bir kaç kaburgası kırılmış. Kırılan kaburgalar da akciğer zarına battığı ve normalde de kan sulandırıcı kullandığı için kanama oluşmuş” dedi.

Ameliyat sonrası açıklama yapan Acıbadem Maslak Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu da “Kaburgalarında çoklu kırıklar ve bunun sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi sebebiyle acil operasyona alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmıştır. Hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır, genel durumu şu an iyi” dedi.

Hastaneye gelen şarkıcı Sinan Özen de “Bana kalp krizi diye bilgi geldi. Kaburgaları kırılmış. Ziyaret edip bilgi alacağım” dedi.


ameliyat, mehmet ali erbil, acıbadem hastanesi
ÖNCEKİ Nusret'ten şaşırtan ev paylaşımı SONRAKİ Andımız kararına AK Parti'den büyük tepki