• USD  32,38
  • EURO  35,06
  • BORSA  9.094,83
  • ALTIN  2.326,75
SON DAKİKA

Melih Gökçek Gökhan Özoğuz'u hedef aldı

Melih Gökçek Gökhan Özoğuz'u hedef aldı

19 Mayıs 2020 10:18

Adı skandallarla anılan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisini eleştiren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'a, "Gökhan Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir" sözleriyle cevap verdi.


Ankara'da FETÖ iddiaları nedeniyle görev bıraktırılan AKP'li eski Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Tarihi Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde bir klip çekimi için drift yapan bir motorsiklet ile video paylaşarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansu Yavaş'ı, "Yılın skandalı... Mansur Yavaş’ın yakın adamlarından Alper Kaya, kent konseyinin ve basın müşaviri Volkan Gültekin’in talimatı ile Hacı Bayram-I Veli hazretlerinin türbesi önünde şerefsizce motosikletle drift yaptı. Mansur Yavaş başka yer bulamadın mı? Tam CHP’li oldun..." sözleriyle hedef almıştı.

Fakat daha sonra Alper Kaya isimli kişinin hem Osman Gökçek'in okul arkadaşı olduğu hem de Beyaz TV'de sunuculuk yaptığı ortaya çıktı. 

Söz konusu olay gün yüzüne çıkınca şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan "Yalan rüzgarla gemi yol almaz!" tepkisi geldi. Özoğuz'un tweetini alıntılayan Göçek, "Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir” sözleriyle cevap verdi.

Şarkıcı Özoğuz, ortaya atılan asılsız iddiaya, "İşte bunun gibi sahte hareketler yapanlar olduğu için, kimsenin yapılan haberlere, Sahte hayalet hesaplarla yalandan Gündem olan başlığına ve o taraftan yapılan hiçbirşeye inancı ve güveni kalmadı. Yalan rüzgarla Gemi yol almaz!" sözleriyle tepki gösterdi.

Gökhan Özoğuz'un bu tepkisine Gökçek, "Gökhan 'Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir' sözüne katılır mısın? Katılırsan sana birkaç sorum olacak. Cevap vermezsen zaten cevabı almış olacağız." sözleriyle karşılık verdi.


melih gökçek, gökhan özoğuz, mansur yavaş
ÖNCEKİ Burhan Kuzu 19 Mayıs mesajında Vahdettin’i andı SONRAKİ Alacakaranlık serisi yıldızının sır ölümü